Az új Fiat 500 C

A napsütéses nyári napokra a legjobb társ a Fiat 500c. A lenyitható vászontető a semmihez nem hasonlítható életérzést ötvözi a praktikummal, így egy végtelenül divatos és a mindennapokban jól használható autót kapunk. 

Egyedi stílus

Az 500c első vonalvezetése, mely enyhén a szélvédő felső része felé tart, jobb kilátást tesz lehetővé, a felső kereszttartó újratervezése pedig lényegesen erősebb karosszériát és letisztult vonalvezetést ad a modellnek. Oldalt kiemelkednek az „500c“ logóval díszített oszlopok sziluettjei, melyek határozott ívben követik a vászontető formáját.

A hátsó rész a többinél is határozottabban képviseli az autó egyedi stílusát. E rész jellegzetessége a lekerekített hátsó szélvédő, az elektromos párátlanító és a vászontetőbe integrált spoiler a harmadik féklámpával.

Az olasz stílus koncentrátuma

A legnyilvánvalóbb múltidéző momentum maga az első fényszóró, amely továbbra is kör alakú, ám dinamikusabban döntött, így merészebb hatást ébreszt, valamint a LED technológiát alkalmazó nappali fénnyel szerelt alsó lámpatest, illetve a márkajelzés és a 'bajuszok'. A megújult felső lámpatestek innovatív, polielliptikus modulja kristálytiszta látási viszonyokat teremt este, egyben fokozott biztonságot kínál: az autó 'szemei' mindig figyelmesen tekintenek az útra. A tompított világítás és az irányjelzők a lámpatesten belül kaptak helyet. Az alsó egységben található a nappali menetfény, az oldalsó helyzetjelzők LED-esek és ugyancsak kör alakúak. Optikailag ezekben az effektekben az 500 nevében szereplő nullák köszönnek vissza. Az Új 500 semmihez sem fogható jellemzőivel a sötétben is feltűnő.