Az új Mercedes-Benz S-osztály Cabrio:
Valóra vált álom-autó

Tökéletes álomautó kelt életre az S 63 4MATIC Cabrio képében. 48 éves történelmében először a Mercedes-Benz az autóiparban szerzett tapasztalatát, a prémium minőség iránti elkötelezettségét és a sportos csúcsteljesítmény szeretetét öntötte egyetlen autóba, ezzel megalkotva a legelső négyüléses S-osztály Cabrio-t. Kiemelkedő teljesítmény és utánozhatatlan stílus: az S 63 4MATIC Cabrio a sebesség és elegancia valódi szimfóniája.

A Mercedes-Benz innovatív mérnöki megoldások rendkívül széles tárházát alkalmazta az új S-osztály Cabrio tervezésekor. A cabrióknál megszokott súlynövekedést az anyaghasználat mellett minden részletre kiterjedő optimalizációval is kompenzálták. A vázszerkezet kialakítása egyszerre szolgálta a kiemelkedő biztonsági megoldások és a sportos csúcsteljesítmény fúziójának tökéletes egyensúlyát. Az 5,5 literes 585 LE teljesítményű biturbó motor a világ egyik leghatékonyabb nagyteljesítményű V8 motorja, melyet tökéletesen képes kiszolgálni az AMG Performance 4MATIC összkerékhajtás. A Mercedes-Benz a vezetési élményre gondolva a 4MATIC rendszer teljesítményleadását enyhén a hátsó tengelyek irányába tolta el, ezzel izgalmasabbá változtatva az egyébként is kiemelkedően dinamikus autóban való utazást.

Az S 63 4MATIC Cabrio esetében a Mercedes-Benz mindenre gondolt: sportos dinamizmus, felfokozott teljesítmény, kiemelkedő biztonság és magasfokú hatékonyság. Minden, ami egy álomautótól elvárható.