Az új Mercedes-Benz SUV modellek.

A legjobbat hozzák ki minden terepből.

A „G“ egyet jelent a „terepjáró“-val. A Mercedes-Benznél így van ez a G-osztály születése óta. Kompromisszumot nem ismerően halad előre már több mint 35 éve, távol a járt utaktól. Génjei ma már a Mercedes-Benz minden SUV modelljében megtalálhatók. Közös céljuk, hogy minden terepet tökéletesen uraljanak. Mostantól ez még egyértelműbben látható. Mivel ezentúl a „G“-gént a nevükben is hordozzák – a GLA-tól a GLE Coupén át, egészen a G-osztályig. Ismerje meg Ön is a különleges terepjáró-élményt!

 

Mercedes-Benz GLC

Az új GLC mindenféle körülmények között meggyőz biztonságával, asszisztensrendszereivel és takarékos energiahasználatával: fogyasztása 19 százalékot csökkent az elődmodellhez képest. A kategóriában egyedülálló, többkamrás AIR BODY CONTROL légrugózással szinte lebeg a jó vagy rossz út fölött.

Mercedes-Benz GLE

Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja értékelni, amit elért és minden pillanatot intenzíven tud élvezni. Ismerkedjen meg a Mercedes-Benz új prémium SUV-jével. Az új GLE. Minden terepből a legjobbat hozza ki.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Két teljesen különböző jármű-kategóriát olvaszt össze a Mercedes-Benz egy új modellben – a Mercedes-Benz GLE Coupéban inkább egy sportos kupé génjei dominálnak, mintsem egy terepjáró markáns vonásai. Három nagy teljesítményű motor, gazdag felszerelés és exkluzív AMG-kivitel elégít ki minden igényt.

 

További információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz!

 

Minden modell tartalmazza az Integrált Szerviz Csomagot:

  • 4 év vagy 120.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.
  • A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km növelt javítási garancia.

Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A feltüntetett akciós árak tartalmazzák az áfát, valamint a regisztrációs adót.
A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Modellek