Jónak lenni jó!

A Mercedes-Benz Hungária Kft. is csatlakozott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) „Jónak lenni jó!” című jótékonysági kampányához, mellyel 2015-ben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) tevékenységét támogatjuk. Több éve segítjük ezt a jótékonysági szervezetet, mert vállalati szinten és magánemberként is elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük a beteg gyermekeket. Ezúttal is arra szeretnénk kérni Önöket, hogy minél többen vegyenek részt a jótékonysági aukcióban.

A december 13-ai tematikus napot a közszolgálati média kampánnyal vezeti fel csatornáin. Az összegyűlt adományokat a beteg gyermekek gyógyítására, a sérült gyermekek fejlesztésére, terápiájára fordítják. Lewis Hamilton, a MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team háromszoros Forma 1-es világbajnok pilótája azt az overálját ajánlotta fel árverezésre a jótékonysági akcióhoz, melyet idén a Silverstone-ban rendezett futamon viselt. Többek között erre a különleges relikviára is licitálhatnak.
 
Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy vegyenek részt az árverésen, és támogassák az NGYSZ tevékenységét, hogy még szélesebb körben tudjanak segíteni a rászoruló gyermekeken.
 
Részletek: www.mediaklikk.hu\jonaklennijo
Az egyéb felajánlásokat a jonaklennijo@mtva.hu címre küldhetik el.
Adományvonal: 13600/05 egy telefonhívás vagy egy SMS = 250 Ft 
 
Jónak lenni jó!