Új Alfa Romeo és Jeep szalon



2016. december 1-én a Pappas Auto megnyitotta Alfa Romeo és Jeep szalonját, illetve márkaszervizét a 13. kerületben a Pannónia u. 82-86. szám alatt. 

Az Alfa Romeo márkával tovább bővült Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb autókereskedésének márkaportfóliója. A Pappas Auto kínálatában megjelenő harmadik olasz márka több mint száz évre visszanyúló, gazdag tradícióihoz méltóan exkluzív környezetben talált otthonra, egy kifejezetten az olasz autógyártó követelményeinek megfelelően épült autószalonban és márkaszervizben. Összesen 440 négyzetméteren az Alfa Romeo és Jeep márka valamennyi modellje elérhető, teljes körű és magas szintű márkaszerviz szolgáltatás kíséretében.

Kihagyhatatlan nyitási ajánlataink:

Alfa Romeo Jeep
Giulietta 1.4 T-Jet Super már 5 290 000 Ft-tól Jeep Renegade 1.6 M-Jet Longitude 6 199 000 Ft-tól.
Giulia 2.2 CRD Super AT8 már 9 990 000 Ft-tól Jeep Grand Cherokee 75 éves jubileumi modell 16 990 000 Ft-tól.
Kedvezményes Alfa Romeo emblémacsere Jeep nyereményjáték
Alfa Romeo progresszív szerviz kedvezmény  

 

Látogasson el Alfa Romeo és Jeep szalonunkba!
Cím: 1133 Budapest, Pannónia utca 82-86.

A  Pappas Auto hírlevelében hónapról hónapra informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, izgalmas termékújdonságainkról, szerviz-akcióinkról és legújabb híreinkről.

Célunk, hogy segítsük az Ön személyes dinamizmusát, illetve mobilitásának megőrzését a mindennapok során – hiszen erre kötelez minket szlogenünk: Klasszisokkal vezet.
 

A Pappas Auto Hírlevél regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/