A Pappas Auto új szintre emeli Fiat Professional márkatevékenységét

A Pappas Auto Magyarország Kft. megnyitotta különálló Fiat Professional szalonját a Hunyadi János úton

Budapest, 2015. október 30.

A Fiat márka immár 5 éve a Pappas Auto márkaportfóliójának része. A vállalat gazdasági jelentései évek óta folyamatosan bizonyítják, hogy az eltelt idő alatt az olasz márka kishaszongépjárművei mind népszerűbbé váltak a Pappas Auto ügyfelei körében. A márka egyik vezető értékesítési és szervizpartnereként a Pappas Auto albertfalvai telephelyén 2015. október 30-án új szalon nyílik, kizárólag a Fiat Professional termékei számára.

Budapesten, a Hunyadi János út 6. szám alatt 320 négyzetméteres különálló bemutatóteremben a Fiat kihaszongépjárműveinek teljes kínálata szakképzett értékesítői háttérrel, hozzáértő szerviztámogatással, teljes körű finanszírozási lehetőséggel érhető el október végétől. A Pappas Auto ügyfelei megtekinthetik és kipróbálhatják a Fiat Ducato zárt áruszállító, alvázas, alvázas duplafülkés és személyszállító változatait, elérhető továbbá a Doblὸ Cargo, Fiorino, Panda Van, Punto Van és a Scudo zárt áruszállító és személyszállító modellje is.

Az ünnepélyes megnyitó a Fiat olaszországi anyavállalatának, magyarországi importőrének illetve a sajtó jeles képviselőinek körében zajlott. A szalagvágás felemelő pillanatai után a Pappas Auto két ügyvezetője, Nagy István és Reinhard Leutgeb optimistán nyilatkozott a beruházásról: „Az idei esztendőben két okunk is van az ünneplésre, hiszen a Pappas Csoport éppen 25 éve van jelen a magyar autópiacon, Pappas Auto Magyarország Kft.-ként pedig 10 éves születésnapunkat tartjuk. A jubileumi év értékesítési és szervizszolgáltatásaink bővülése mellett komoly beruházásokat és fejlesztéseket takar. A koncepció része a Fiat Professional szalon kialakítása is. A Fiat kishaszongépjárművei iránt megnőtt kereslet a legfőbb igazolása annak, hogy az olasz márkára érdemes még nagyobb figyelmet fordítanunk.“
A megnyitót követően a Pappas Auto ügyfeleit és partnereit nyílt napon látta vendégül annak érdekében, hogy az új bemutatóteremmel és szakavatott értékesítőivel a széles közönség is megismerkedhessen.

A Fiat már több, mint 100 éve áll a szakemberek szolgálatában. Elsőként 1903-ban mutatta be első haszongépjárművét, azóta pedig a szegmens egyre jelentősebbé vált a Fiat Group tevékenységein belül. Széles kínálata az évtizedek alatt mindig a vevői igényekhez igazodva újult meg. 1967-ben bevezették a Fiat 238-as modelljét. A tervezésénél alkalmazott filozófia később erős befolyást gyakorolt a későbbi modellekre, így a Fiat 242 és a Ducato változataira is. A ‘70-es évek végén a Fiat átszerveződött. Létrejött a Fiat kishaszongépjárművek márkanév, és megkezdődött a máig tartó sikertörténet. A ’80-as években a Ducato x2/12 gyártásának eredményei messze felülmúltak minden elvárást. A modell kiválóságának ékes bizonyítéka, hogy gyártása még napjainkban is folytatódik.

A ’90-es évektől újabb sikeres modellek gördültek ki a Fiat Professional gyártósorairól, melyeket az évek során számos nemzetközi díjjal tüntettek ki. Ezek közül talán a legjelentősebb az Év Haszongépjárműve, a „Van of the Year“ elismerés, melyben 1994-ben a Ducato, 2006-ban a Doblò Cargo, 2008-ban a Scudo, 2009-ben a Fiorino és 2010-ben az Új Doblò Cargo részesült.

Napjainkra a Fiat Ducato hatodik generációja több, mint 30 év tapasztalatával az újszerű külső kialakítás, a funkcionalitás, hatékonyság és terhelhetőség jegyében született. A 2015-ös év újdonsága pedig az új Fiat Doblὸ Cargo. A kívül-belül megújult friss modell még több funkcionalitást, nagyobb teljesítményt és alacsonyabb fogyasztást tudhat magáénak.

A Pappas Auto új Fiat Professional szalonjának megnyitójával folytatja beruházási tevékenységét. A vállalat büszke arra, hogy kettős jubileumi évében a kishaszongépjárművek piacán is újdonságokkal köszöntheti ügyfeleit. A Pappas Auto Magyarország Kft. az ország hat pontján 456 dolgozójával az osztrák tulajdonú, 2400 szakembert foglalkoztató Pappas Csoport, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb gépjármű-kereskedelmi hálózatának tagja.