Jahreswagen

Általános jellemzők

A jahreswagen.com védjegy alatt ajánlott autóink közös jellemzője, hogy azok legfeljebb 6 éve forgalomba helyezett, és 150 ezer km-t meg nem haladó futásteljesítményű Mercedes-Benz gyártmányú használt személygépkocsik, amelyeket kivétel nélkül megfelelnek a Mercedes-Benz által előírt minőségi követelményeknek.
A kínálatunkban levő autókat koruk és futásteljesítményük alapján két kategóriára soroltuk:

Jahreswagen:
A 24 hónaposnál nem idősebb és legfeljebb 30 ezer km-t futott autókat, amelyek a fenti jellemzők mindegyikének megfelelnek, Jahreswagen termékeknek nevezzük. Ezekre az autókra az átvételtől számított legalább 24 hónapig érvényes műszaki garanciát vállalunk.

Mercedes-Benz Tanúsított:
Így nevezzük a fenti általános jellemzőknek megfelelő, 24 hónaposnál idősebb vagy 30 ezer km-nél többet futott autókat; gyakorlatilag tehát az összes, nem Jahreswagen autót. Ezeket az autókat 12 hónapig érvényes műszaki garanciával adjuk át.

A Jahreswagen és Mercedes-Benz Tanúsított autókat az alábbi garanciákkal és szolgáltatásokkal kínáljuk:

24 hónapos műszaki garancia
A jahreswagen autók esetében (a gépkocsi kora az átvételkor nem haladta meg a 2 évet, és a tanúsított kilométeróra állása átvételkor nem haladta meg a 30 ezer km-t) 24 hónapig érvényes, teljes körű garanciát vállalunk a jármű összes olyan mechanikus és elektronikus alkatrészére, melyekre a jármű 2 éves koráig érvényes Mercedes-Benz gyártói garancia kiterjed. A részletekről és a garancia feltételeiről kérjük, érdeklődjön a Jahreswagen partnereknél!

12 hónapos műszaki garancia
Amennyiben a jármű kora az átvételkor meghaladja a két évet (az első forgalomba helyezés időpontjától több mint 24 hónap telt el), vagy a tanúsított kilométeróra állás 30 ezer km-nél magasabb, úgy a gépkocsira az átvételtől számított 12 hónapig érvényes, km-korlátozás nélküli garanciát vállalunk. A részletekről és a garancia feltételeiről kérjük, érdeklődjön a Jahreswagen partnereknél!

Mercedes-Benz mobilitás csomag
A Mercedes-Benz mobilitás csomag (Mobilo/Mobilo Life) a jármű átvételének napjától számított, legalább 24 vagy legalább 12 hónapos időtartamra vehető igénybe, sőt, a szolgáltatási csomag érvényessége meghosszabbítható mindaddig, amíg a jármű előírt karbantartásairól a Mercedes-Benz szervizhálózat segítségével hiánytalanul gondoskodik. A Mobilitás csomag szolgáltatásait és feltételeit részletesen a gépkocsi szervizfüzete írja le. A Jahreswagen partnerek szívesen ismertetik a szolgáltatások pontos tartalmát, és feltételeit.

Tanúsított járműtörténet
A gépkocsi átvizsgálása során gondosan ellenőriztük az autó előéletét, azzal a céllal, hogy meggyőződjünk az alábbi jellemzőkről: Karbantartás: Tanúsítjuk, hogy a jármű a teljes előélete során hiánytalanul átesett a Mercedes-Benz által előírt időszakos karbantartásokon. Futásteljesítmény: Igazoljuk, hogy a kilométeróra szerinti futásteljesítmény megfelel a valóságnak. Tehermentesség: Meggyőződtünk róla, hogy az autó igény- teher- és permentes.

Teljes körű műszaki átvizsgálás
A gépkocsi átvizsgálása során gondosan ellenőriztük az autó előéletét, azzal a céllal, hogy meggyőződjünk az alábbi jellemzőkről: Karbantartás: Tanúsítjuk, hogy a jármű a teljes előélete során hiánytalanul átesett a Mercedes-Benz által előírt időszakos karbantartásokon. Futásteljesítmény: Igazoljuk, hogy a kilométeróra szerinti futásteljesítmény megfelel a valóságnak. Tehermentesség: Meggyőződtünk róla, hogy az autó igény- teher- és permentes.

Felkészítés Mercedes-Benz szabvány alapján
A felkészítésre vonatkozó szabvány műveletsorunk lényege, hogy a műszaki átvizsgálás során feltárt összes hibát kijavítottuk, illetne minden hiányosságot pótoltunk, még mielőtt az autót kiállítottuk volna. A szabvány előírja, hogy a jármű felkészítését a műszaki átvizsgálás eredménye alapján, a Mercedes-Benz által előírt javítási technológiával és (szükség esetén) eredeti cserealkatrészekkel kell elvégezni. Ezeken felül a szabvány meghatározza az esetleges esztétikai hiányosságok helyreállítására vonatkozó eljárásokat, és pontosan előírja a felkészítés folyamatát. Az átadást megelőzően minden gépkocsi tételes minőségellenőrzésen és teljes takarításon esett át, így biztosítjuk, hogy a megvásárolt autó műszaki és esztétikai állapota átadáskor is megfeleljen az előírásainknak.

Speciális finanszírozási ajánlatok
Az autóink megvásárlását vonzó finanszírozási lehetőségekkel segítjük. Az aktuális konstrukciókról kérjük, érdeklődjön a Jahreswagen patnereknél.