Építőipar

Arocs

Mercedes-Benz Arocs

Érdeklődés

Az új Arocs egyedülálló módon kombinálja az erőt, a robusztusságot és a hatékonyságot, így meggyőzően folytatja a Mercedes-Benz több mint 110 éves hagyományait. Sőt ezt tovább fokozza: innovatív, jövőorientált technikával szállít a jövőbe, és minden alkalmazásnál demonstrálja, honnan jön, és merre tart a fejlesztés.

Zetros

Mercedes-Benz Zetros

Érdeklődés

A Mercedes-Benz Zetros a legmostohább körülmények közt is elboldogul. Amikor az épített utak már a visszapillantó tükrökből is elmaradoztak, számára akkor kezdődik a munka. A Mercedes-Benz Zetrost arra tervezték, hogy olyan helyeken legyen bevethető, ahová mások nem merészkednek.

A Zetros két- és háromtengelyes kivitelben létezik jelenleg, 18 és 27 tonnás össztömeggel, a teherautó azonban vadonatúj fejlesztés, és a koncepció lehetőséget biztosít új konfigurációk létrehozására. Mindegyik Zetrosban alapvető az összkerékhajtás a három mechanikus differenciálzárral és felezővel. A könnyű manőverezhetőség miatt került a standardizált, háromszemélyes fülke a motor mögé. Az elrendezésnek számos előnye van terepen: a kabin padlója sík lehet, mely megkönnyíti a mozgást nehéz helyzetekben, csendesebb munkahelyet biztosít, és ütközés vagy borulás esetén nagyobb biztonságot nyújt.