OMNIplus a Pappas Auto-nál

Eredeti alkatrészeket és tartozékokat a Mercedes-Benz autóbuszokhoz ellenőrzött OMNIplus minőségben rendelhet és kaphat közvetlenül az OMNIplus Service-hálózatban: gyorsan, megbízhatóan és mindig az Ön közelében.

Az ellenőrzött OMNIplus minőségű Mercedes-Benz eredeti alkatrészek és tartozékok folyamatos ellenőrzési- és tesztelési eljárásokon esnek át. Ezek biztosítják a megbízhatóságot, tartósságot, a működőképességet és megvédik őt a kellemetlen meglepetésektől.

OMNIplus szolgáltatások

OMNIplus – a Mercedes-Benz és Setra autóbuszok szolgáltatási márkája

A Daimler Omnibusse ma a világpiac vitathatatlan vezetője, aki az elismert márkák mellett még többet is tud nyújtani: Az OMNIplus Service szolgáltatásokat, azaz a Mercedes-Benz és a Setra autóbuszok dolgában illetékes szolgáltatásokat átfogó márkát.
Ön az OMNIplus-szal többféleképpen profitál: A buszoknak megfelelő szervizajánlatokból, a rendkívül hatékony ügyfélszolgálati képzésekből, egyedülálló használtjármű-kínálatból és a legegyedibb igények szerinti extrákból. Nem utolsó sorban pedig azon szenvedélyünkből, hogy a minőségre és teljesítményre vonatkozó minden vevői kívánságnak megfeleljünk. De győződjön csak meg személyesen róla és engedje, hogy mozgásba lendítsük.