Alkatrész & tartozék

Legjobban felszerelve - egy gépjármű-életre.

 

Szervizünkben megbízhat, mert többet jelentünk a jármű egyszerű karbantartásánál. Teljesítjük egyéni igényeit és a gépjárművére szabott, átfogó alkatrész és tartozékprogramot kínálunk Önnek. Egyrészt eredeti alkatrészekkel és eredeti tartozékokkal, de használt alkatrész központunk is megfelel a legmagasabb kívánalmaknak, mindig az adott gépkocsinak megfelelően.

 

Eredeti alkatrész

Az eredeti alkatrész nagy különbség.

 

A Pappas-csoport termékválasztékának járművei azt a minőséget képviselik, amiben Ön nap mint nap megbízhat. Ezek osztályának legjobb és legbiztonságosabb járművei közé tartoznak és megbízható társnak bizonyulnak a közlekedésben. Ezt a bizalmat és az Ön pozitív tapasztalatait folytatjuk a legkisebb részletekig a Mercedes-Benz, smart, Lancia, Jeep és Fuso Canter eredeti alkatrészekkel.

Az eredeti alkatrészek illenek az Ön járművébe és legkorszerűbb gyártási eljárásokkal készülnek, melynek során vizsgálják az anyagukat és működőképességüket. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy mindig a legjobb minőséget kapja. Hatékony logisztika gondoskodik az alkatrészekhez való gyors hozzáférésről a teljes termékválaszték esetében és mindezt egy kézből.

A Pappas-csoport szervizének profi munkatársaival olyan partnerekre tett szert, akik Önnek személyre szabott megoldásokat kínálnak minden kérésére az eredeti alkatrészek vagy a szolgáltatások területén. A partneri viszonyból eredő előnyök összessége különböztet meg minket másoktól.

Tartozékprogramunk.

Ragyogó részletekkel kedvezünk Önnek.

 

Mindegy, hogy Mercedes-Benz, smart, Lancia, Jeep vagy Fuso Canter járműről van szó, járműveink egészen különleges és sokoldalú igényeknek felelnek meg. Egyrészt a kényelem és dízájn, másrészt a működőképesség és biztonság területén. Sok ügyfelünknek az a kívánsága, hogy a járművét egészen az egyéni igényeinek megfelelően alakítsa ki.

 

Eredeti alkatrészekkel minden kívánság teljesíthető. Kérhet hátsó spojlert, tetőtartót vagy krómozott külső tükör burkolatot, eredeti alkatrészeink legkisebb részletekig illenek az adott járműhöz és azokat gondosan a legaktuálisabb standard és a legkorszerűbb technikáknak megfelelően fejlesztettük ki. Itt is nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a hosszú élettartamra.

Mindegy, melyik járművet szeretné optimálisan kialakítani, az Ön Pappas-csoporthoz tartozó műhelye szállítja Önnek a megfelelő alkatrészt. Tartozék-progamunk esetében ragyogó részletekkel vagy testre szabott funkciókkal  győzzük meg Önt. Biztosítjuk az egyszerű és gazdaságos beszerelést. Bízzon meg az eredeti alkatrészek minőségében és működőképességében.

A Pappas-csoporthoz tartozó tartozékspecialisták szívesen adnak tanácsot Önnek a gépjárművéhez kapható tartozékprogramról és egyidejűleg Önnel együtt kidolgozzák a járművéhez legjobban illő megoldásokat.

Az eredeti alkatrészekkel és eredeti tartozékokkal megfelelünk ügyfeleink nagyfokú igényeinek, mivel megoldásaink mindig illenek járműveikhez.

Mercedes-Benz cserealkatrész program

Ahogy Mercedes-Benz gépkocsija öregszik, a legtöbb alkatrésze még mindig túl értékes ahhoz, hogy egyszerűen hulladék legyen. Ezért a gyár visszagyűjti a használt részegységeket, a szakemberek pedig felújítják és a legmodernebb műszaki színvonalra hozzák azokat, amelyeknél ez műszakilag lehetséges és gazdaságos.
Ez azért előnyös Önnek, mert kiváló minőségű, eredeti alkatrészt kap, azonban az árán akár 30 százalékot is megtakaríthat. Sőt a felújított alkatrész garanciája megegyezik egy új alkatrészével. Mindegy, hogy vízszivattyúról, generátorról vagy cseremotorról van szó – az eredeti Mercedes-Benz cserealkatrészek a legmagasabb szintű megbízhatóságot nyújtják, kedvező áron, és nem utolsósorban hozzájárulnak a környezet megóvásához. Ráadásul az elhasználódott (még felújítható) alkatrészért még fizetünk is, amivel tovább csökkenthető a javítás költsége (új vagy felújított alkatrész vásárlása esetén).
A programról érdeklődjön kollégáinknál a lent található elérhetőségek valamelyikén!

Pappas Auto Magyarország Kft. – Alkatrész értékesítés

1117 Budapest, Hunyadi János út 6. Kerekes András Tel.:  +36-1/463-7486
1133 Budapest, Kárpát utca 21. Jencsik István  Tel.: +36-1/451-3284
7630 Pécs, Koksz u. 125.  Bregó Norbert Tel.: +36-72/539-544
8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 131. Dietrich Ernő Tel.: +36-22/889-185
6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 15. Gazdag István Tel.: +36-62/553-992
4002 Debrecen, Mikepércsi út 73/b. Széchi Pál Tel.: +36-52/525-385

Érdeklődés - Alkatrész és tartozék

Új alkatrészre van szüksége, vagy aktuális tartozék-ajánlataink iránt érdeklődik?

Használt alkatrészek iránt érdeklődik?

Kérjük, pontosan töltse ki az alábbi adatlapot, hogy érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgazhassuk.
* Kötelező.
  • Kérjük, válassza ki az Önnek megfelelő telephelyet.

Személyes adatok

  • Kérjük, válassza ki a megszólítást.
  • Kérjük, adja meg keresztnevét.
  • Kérjük, adja meg vezetéknevét.
  • Kérjük, adja meg az irányítószámot.
  • Kérjük, adja meg a helységnevet.
  • Kérjük, adja meg E-mail-címét.
  • Kérjük, adja meg E-mail-címét megfelelő formátumban.
  • Kérjük, jelölje meg elfogadottnak a hozzájáruló nyilatkozatunkat.
Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok felhasználásához és kezeléséhez

A Pappas Auto Magyarország Kft. (adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-55458/2012), mint hivatalos Mercedes-Benz, EvoBus, smart, Lancia, Jeep, Kia, Fiat, Fiat Professional, DAF, Iveco márkakereskedés és márkaszerviz adatkezelőként az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (a továbbiakban: Infotv.) rendelkezéseit teljes körűen betartva kezeli az adatokat, és kizárólag abban a körben, amelyhez Ön hozzájárulását adta. Jelen nyilatkozat útján Ön az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyes adatait az Ön által engedélyezett módon a Pappas Auto Magyarország Kft. az adatbázisában rögzítse, nyilvántartsa és feldolgozza. Az adatkezelés célja a Pappas Auto Magyarország Kft. által forgalmazott termékek és szolgáltatások ajánlása, értékesítése, a fennálló szerződésből eredő kötelezettség teljesítése, valamint folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és direkt marketing tevékenység végzése. Jelen nyilatkozat útján Ön önkéntes és határozott beleegyezését adja ahhoz, hogy az előzőekben megjelölt célok megvalósítása érdekében a Pappas Auto Magyarország Kft. Önt telefonon, SMS-ben, postai úton vagy e-mailben megkeresse. Jelen nyilatkozatával Ön önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja, hogy a megadott személyes adatait a Pappas Auto Magyarország Kft. az előbb felsorolt célok megvalósítása érdekében adatfeldolgozói, valamint a FCA CEE KFt. és azok adatfeldolgozói számára továbbítsa. Ön az adatai kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, valamint kérheti adatai helyesbítését vagy törlését az alábbi címeken: Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát u. 21. vagy info@pappas.hu. Kérését a Pappas Auto Magyarország Kft. igyekszik haladéktalanul, de legkésőbb a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül teljesíteni. Az adatok megőrzése a jelen adatkezelés céljának megvalósulásához szükséges időtartamra szól. Tájékoztatjuk, hogy az adatkezeléssel, adatfeldolgozással kapcsolatban jogorvoslattal, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hivatalánál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5; Telefon: +36-1-391-1400; E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) élhet. Jelen nyilatkozat útján Ön kijelenti, hogy a fenti nyilatkozatban foglaltakat megértette és a fentiekben rögzített személyes adatai kezeléséhez a jelen nyilatkozatban rögzített módon hozzájárul. Kijelenti továbbá, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását önkéntesen, a szükséges tájékoztatást követően adta meg.

Hozzájáruló nyilatkozat bezárása