Felvillanyozó Mercedes-Benz eVito és eSprinter finanszírozási ajánlat vállalkozóknak.

Ha városi áruszállítással foglalkozik, vagy a munkája révén olyan megbízható járműre van szüksége, amellyel főként tervezhető, gyakran ismétlődő útvonalakon közlekedik, válassza a Mercedes-Benz teljesen elektromos meghajtású haszongépjárműveit! Tágas rakterük jól terhelhető, csendesek, a vezetés kényelméről magas szintű biztonsági és asszisztensrendszerek gondoskodnak, ráadásul gazdaságosan és helyi károsanyag-kibocsátás mentesen tarthatók fenn!

Most rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhatja meg eVito és eSprinter transzportereinket** a Mercedes-Benz Financial Services finanszírozásával.

  • 0% kamat*
  • akár 10% önerő*
  • garantált visszavásárlás*

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, tekintse át a konstrukciónkkal kapcsolatos legfontosabb feltételeket!

Ajánlatunk kizárólag vállalkozások részére elérhető és csak a 2021.07.01. – 2021.12.31. között kiadott, és elfogadott finanszírozási ajánlatokra vonatkozik*. A forint alapú, nyílt végű pénzügyi lízing minimum 10% + ÁFA kezdő befizetéssel vehető igénybe fix 0% kamat mellett. Futamideje 24-36 hónap között választható. A lízingszerződés lejáratakor 3 opció áll ügyfeleink rendelkezésére: 1. megvásárolják a járművet, 2. visszaadják a járművet a márkakereskedésnek, 3. zárt végű pénzügyi lízinggel tovább finanszíroztatják a járművet.

 

Fejlessze velünk vállalkozását!

eVito és eSprinter modelljeink azon túl, hogy új energiát hoznak vállalkozásába, az üzemeltetéssel járó nehézségeket is leveszik a válláról. Munkája során a Mercedes-Benztől megszokott teljes körű szolgáltatáspalettával segítjük, melyekkel a háta mögött bátran nekivághat az elektromobilitás felé vezető útnak. Így a jövő autóival az indulás nemcsak gondtalan, de kiszámítható is.

További információk az eVitoról | További információk az eSprinterről

Részletes információért, kérjük forduljon Mercedes-Benz transzporter értékesítő munkatársainkhoz.


*A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.). Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban meg jelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltató a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. A szolgáltatás a Mercedes-Benz Credit Zrt.-vel kötött nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2021.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes. Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a Mercedes-Benz márkakereskedés értékesítőjéhez vagy látogasson el a www.mercedes-benz-credit.hu honlapra.

**eVito kombinált áramfogyasztás: 26,7 kWh/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (mért WLTP értékek). eSprinter kombinált áramfogyasztás: 34,1-35 kWh/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 0 g/km (mért WLTP értékek). A feltüntetett érték a szériafelszereltségre vonatkozik. A kép csak illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk.