Fiat Professional Ducato Személyszállító

Új generáció a munkában

A munka világa megváltozott. A hatékonyság, a modern technológia, a megbízhatóság és a tartósság alapvető fontosságúak, de ma már ugyanolyan lényeges a rugalmasság, a kényelem és a stílus is. Az Új Ducato tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak: Ideális, folyamatosan fejlődő munkatárs, aki munkavégzésre termett. Könnyen kezelhető, biztonságos, minden helyzetben segítségére siet és tökéletesen alkalmazkodik elvárásaihoz. Az Új Ducatoval a haszongépjármuvek új generációja állt munkába.

Újautó ajánlatok

Induló ár
9 454 730 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 5,8 - 6,3 l/100km
CO²-kibocsátás 144 - 164 (g/km)
Teljesítmény 96 - 110 kW (130 - 150 LE)

Egy mindenféle célra alkalmas termékcsalád


A˜ Combi és Panorama verziók Flex Floor változatai tetszés szerint átrendezhető üléseikkel csomag- és személyszállításra egyaránt ideális megoldást jelentenek.

Biztonságos utazás a Ducatoval


Az Új Ducato Panorama 8/9 személyes változatban, külön-külön dönthető, kartámasszal és hárompontos biztonsági övekkel ellátott ülésekkel érkezik. A˜csomagtér mellett a könnyen zárható és eltávolítható felső rakodópolcok is lehetőséget biztosítanak további csomagok elhelyezésére.