Fiat Professional Ducato Személyszállító

Új generáció a munkában

A munka világa megváltozott. A hatékonyság, a modern technológia, a megbízhatóság és a tartósság alapvető fontosságúak, de ma már ugyanolyan lényeges a rugalmasság, a kényelem és a stílus is. Az Új Ducato tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak: Ideális, folyamatosan fejlődő munkatárs, aki munkavégzésre termett. Könnyen kezelhető, biztonságos, minden helyzetben segítségére siet és tökéletesen alkalmazkodik elvárásaihoz. Az Új Ducatoval a haszongépjármuvek új generációja állt munkába.

Egy mindenféle célra alkalmas termékcsalád


A˜ Combi és Panorama verziók Flex Floor változatai tetszés szerint átrendezhető üléseikkel csomag- és személyszállításra egyaránt ideális megoldást jelentenek.

Biztonságos utazás a Ducatoval


Az Új Ducato Panorama 8/9 személyes változatban, külön-külön dönthető, kartámasszal és hárompontos biztonsági övekkel ellátott ülésekkel érkezik. A˜csomagtér mellett a könnyen zárható és eltávolítható felső rakodópolcok is lehetőséget biztosítanak további csomagok elhelyezésére. 

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 130 LE 150 LE
Teljesítmény (kw) 96 kW 110 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 5.8 l/100km 6.3 l/100km
CO2-kibocsátás 144 (g/km) 164 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Fiat Ducato prospektusának letöltése (PDF)