V-osztály EXCLUSIVE V 300 d AWD

V-osztály EXCLUSIVE V 300 d  AWD azonnal készletről

4 év integrált szerviz csomaggal, nagycsaládos állami támogatással további 2,5 millió Ft kedvezmény igényelhető.

Felszereltség:

 • 7 személyes
 • Okostelefon integráció csomag        
 • Aktív követési-távolságtartó asszisztens DISTRONIC        
 • Vonószerkezet levehető horoggal        
 • Állandó összkerékhajtás        
 • LED Intelligens Világítási Rendszer (ILS)        
 • Parkoló-csomag 360-fokos kamerával        
 • AMG kivitel        
 • Elektromos tolóajtó működtetés
 • Kijelző átlóméret 26 cm (10,25''
 • Panoráma-tolótető
 • Középkonzol hűtőrekesszel
 • MBUX multimédia rendszer
 • mercedes me
 • ISP

Részletes felszereltségi lista
 

Az adott típus műszaki adatai:
Teljesítmény: 176 / 239 kW/LE
 

Váratlan fordulatok mindig történhetnek, főleg egy vállalkozás élete során. Ezért jár 4 év Integrált Szerviz Csomag (ISP)* Vito és Sprinter haszonjárműveinkhez, amely valamennyi, a gyártó által előírt karbantartási munkát díjtalanul biztosítja 4 évig vagy 120 000 km-ig. Ezen felül a gyártó által biztosított Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia mellé további 24 hónap kiegészítő javítási garanciát is válla

Ráadásul az MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá konstrukció keretében most minden Sprinter és Vito Zárt áruszállító és Sprinter alváz modellünket legfeljebb csupán 2,5% fix kamat** mellett vásárolhatják meg a belföldi székhelyű kis- és középvállalkozások. Részletes információért érdeklődjön felhatalmazott márkakereskedőinknél, illetve az NHP Hajrá programban részt vevő bankoknál.

Mercedes-Benz transzportereinkkel semmi nem állhat vállalkozása útjába. Mi készen állunk. És Ön?


*Az Integrált Szerviz Csomag (ISP) keretében minden új Mercedes-Benz Vito és Sprinter gépjárműre 4 év vagy 120.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi - a gyártó által előírt - karbantartási munka elvégzése díjtalan bármelyik magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz transzporter szervizpartner műhelyében. Emellett a gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km futásteljesítményig kiegészítő javítási garanciát nyújtunk az ISP terméktájékoztatóban meghatározott feltételekkel.

**Az NHP Hajrá konstrukcióhoz egyéb költségek is kapcsolódnak/kapcsolódhatnak. Az ajánlat magánszemélyek számára nem elérhető, csak kis- és középvállalkozásoknak. Kis- és középvállalkozások alatt a 2004. évi XXXIV. törvény szerint meghatározott vállalkozásokat kell érteni. Az NHP Hajrá konstrukcióban pénzkölcsön, illetve nyílt- és zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe a terméktájékoztató és az azt nyújtó pénzintézet hitelbírálatának függvényében. A részletes feltételekről kérjük, olvassa el a Növekedési Hitelprogram Hajrá terméktájékoztatóját a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-hajra-termektajekoztato-final-cln-honlapra-20200420.pdf honlapon. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Az alábbi  linken  tájékozódhat  a Növekedési Hitelprogram Hajrá keretében folyósított refinanszírozási hitelek igénybevételének módjáról és feltételeiről.
 

Részletekről kérjük érdeklődjön értékesítő munkatársainknál!


 


*Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Kormányrendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg és folyósítja annak összegét a márkakereskedő részére. A Pappas Auto Magyarország Kft. és a Mercedes-Benz Hungária Kft. a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. Az ajánlat a 2020. február 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig, de legkésőbb 2020. december 31-ig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, legalább 7 személyes kivitelek esetén. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A részletekért keresse fel márkakereskedéseinket.
 

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.