Mercedes-Benz X-osztály

Új X-osztály V6.

Az új, erőteljes V6 motorral szerelt X-osztály akkor is utat tör magának, amikor már mindenki más elakadt. Legyen szó járhatatlan utakról, ádáz terepviszonyokról vagy a városi dzsungel sűrűjéről, ez a pick-up bárhonnan képes visszatalálni a megszokott kerékvágásba. A 4MATIC állandó összkerékhajtás és a 7G-TRONIC PLUS automata váltó pedig gondoskodik róla, hogy az off-road utazás olyan élmény legyen, mintha csak sétálni indult volna a parkba.

Erős gerinc.

Az X-osztály nemcsak kiemelkedő formatervével hódít, a műszaki megoldásai is kiválóak. Az aszfaltúton túl, szinte minden terepen remekül teljesít.
Az X-osztály minőségi acélból kialakított, lépcsős szerkezetű alvázzal rendelkezik. Rakfelületén több mint 1000 kg terhet képes elvinni, és akár egy 3,5 tonnás utánfutót is elvontat. Nem számít, mit szeretne szállítani – szerszámokat, gépeket, anyagokat vagy sport- és szabadidős eszközöket – a tágas rakfelületen rengeteg hely áll a rendelkezésére.

Lenyűgöző terepjáró-tulajdonságok.

A masszív alap akkor is nagy szerepet kap, amikor letér az aszfaltozott útról. Az alváz ellenálló és nagy stabilitást biztosít. A 4MATIC összkerékhajtást akár 100 km/h sebességnél is bekapcsolhatja. A „High” összkerekes beállítással az X-osztály az olyan nehéz útviszonyok között is jól boldogul, mint pl. egy hóval borított autópálya. Ha „Low” módba kapcsol, az alacsony áttételezésű váltó és a hátsó tengely opcionális, bekapcsolható differenciálzárja segítségével egyenetlen terepen is ütemesen haladhat. A tágas, 200 mm-es hasmagasság – amely extraként 220 mm-ig bővíthető – bőséges helyet biztosít a terep és az autó között. Igény esetén a motor, a váltó és a kipufogórendszer rozsdamentes védőlemezzel borítható a terepen lévő akadályok feletti áthajtáshoz. Az X-osztálynak a meredek emelkedők sem jelentenek kihívást. 

Világokat köt össze.

Az X-osztály páratlan ám sokatmondó külseje egyből elárulja: ez az autó világokat köt össze. Egyrészről igazi munkagép, erőteljes terepjáró és kalandjáró egyben. Ugyanakkor formbontó kialakításának köszönhetően az X-osztály a városok stílusos modernségét is megtestesíti. Ez az izgalmas kettősség alakítja az X-osztály dizájnját.

Az autó elejének kialakítása.

Az autó impozáns eleje ragadja meg elsőre a tekintetünket. A powerdome-okkal ellátott motorháztető tökéletes szimbiózist alkot az első lökhárítóval és a krómhatású alsó védőlemezzel: a városi autó stílusa keveredik a robusztus terepjárók világával. Az extraként elérhető LED-technológiás fényszórók lenyűgöző dizájnja optikailag szélesíti a hűtőrácsot, ezzel férfias és magabiztos megjelenést nyújt az X-osztálynak.

Az izmos kerékívek feletti határozott vonalakon és az  akár 19”-os duplaküllős könnyűfém felniken végigtekintve hamar észrevesszük az autó legfontosabb elemét: a csillagos márka első pick-upjának rakfelületét. A polírozott rozsdamentes acél bukócsövek, illetve az extraként rendelhető rakfelület-burkolat és integrált LED-világítása egyediek a
kategóriában.
Bárhonnan is nézzük, minden apró részletben visszaköszön a jellegzetes Mercedes-Benz design. A három sajátosan különböző felszereltség, a PURE, PROGRESSIVE és a POWER számos stílusos Eredeti Tartozékkal párosítható, hogy a pick-up az Ön saját, személyre szabott Mercedes-Benz X-osztálya legyen.

A hazatérés érzete.

Lépjen fel, üljön be, és hagyja, hogy a látvány magával ragadja. Élvezze a csúcsminőségű kialakítás és a belső formák összhangját. Tapasztalja meg a Mercedes-Benz különlegesen otthonos érzését, mostantól egy pick-upban is!

Mercedes-stílus, amerre csak néz!

Minden részlet - az extraként elérhető mogyoróbarna vagy fehér bőrbetétek, a multifunkciós, minőségi nappabőrrel bevont kormánykerék, vagy a krómezüst szellőzőrácsok és kezelőszervek - mind-mind a Mercedes-Benz tipikus formanyelvét és exkluzivitását tükrözik.
Az utastér belsejének megjelenését a vízszintes struktúrájú elosztás és a műszerfalon végigfutó nagy, hosszanti borítóelem határozza meg. A meleg és hideg színek kontrasztos váltakozása és a gondosan kiválasztott anyagok adják meg a belső tér letisztult megjelenését. Garantáltan nem akar majd kiszállni. Kivéve persze, ha kívülről kívánja megtekinteni az X-osztályt.

Die Highlights der X-Klasse auf einen Blick

  • Trägt mehr als 1000 kg Last
  • Zuglast von bis zu 3.500 kg Gewicht
  • Watttiefe von 202 mm
  • Fahrdynamikregelung DYNAMIC SELECT
  • Downhill Speed Regulation (DSR)

 

Geländegängigkeit:

  • Allradantrieb 4MATIC, zuschaltbar oder permanent
  • Geländeuntersetzung

Das Exterieur: robust und dynamisch

Jeder Aufgabe gewachsen

Wie kein anderer Pickup vereint die neue X-Klasse scheinbare Widersprüche: Modernes Design und kompromisslose Robustheit, eindrucksvolle Offroad-Fähigkeit und hohe Fahrdynamik, stilvoller Komfort und hohe Funktionalität. Damit ist die X-Klasse der Mercedes unter den Pickups. Mit ihrem progressiven Design gelingt der Mercedes-Benz X-Klasse der Spagat zwischen Toughness und Style, so ist sie sowohl der perfekte Begleiter für den Arbeitsalltag, als auch für das Freizeitvergnügen.

Robuster Charakter mit dynamischer Ausstrahlung

Auf einem Aufbau bestehend aus Leiterrahmen, Mehrlenker-Hinterachse mit starrem Achsanteil, Einzelradaufhängung vorne und Schraubenfedern an beiden Achsen, bietet die X-Klasse 3 dynamische Modellvarianten. Die Namen PURE, PROGRESSIVE und POWER halten, was sie versprechen: Leistung, Komfort und Design.

Kraftvoll-souveräne Front

Die Front zeigt eine souveräne Ausprägung des markentypischen SUV-Gesichts – mit Zentralstern, Zwei-Lamellen-Kühlergrill, hoher und kraftvoll modellierter Motorhaube sowie weit in die Kotflügel gezogenen Scheinwerfern. Die breitenbetonte Frontschürze hat je nach Ausstattungslinie einen ganz eigenen Charakter.

Das Interieur: durchdacht und edel

Premiumambiente – jetzt auch für Pick-ups

Vor allem mit der Lederausstattung in Nussbraun oder Schwarz und dem großen Zierelement im horizontal gegliederten Cockpit erreicht die X-Klasse eine für Pick-ups vollkommen. neue Exklusivität

Intuitive Bedienung

Während der Fahrt genießen Sie Mercedes-Benz typischen Komfort mit intuitiv platzierten Bedienelementen, modernen Multimediasystemen und den Konnektivitätsdiensten von Mercedes me connect.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 163 LE 258 LE
Teljesítmény (kw) 120 kW 190 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.4 l/100km 9 l/100km
CO2-kibocsátás 192 (g/km) 236 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

X-osztály Prospektus (PDF)