Mercedes-Benz X-osztály

Új X-osztály V6.

Az új, erőteljes V6 motorral szerelt X-osztály akkor is utat tör magának, amikor már mindenki más elakadt. Legyen szó járhatatlan utakról, ádáz terepviszonyokról vagy a városi dzsungel sűrűjéről, ez a pick-up bárhonnan képes visszatalálni a megszokott kerékvágásba. A 4MATIC állandó összkerékhajtás és a 7G-TRONIC PLUS automata váltó pedig gondoskodik róla, hogy az off-road utazás olyan élmény legyen, mintha csak sétálni indult volna a parkba.

 

Erős gerinc.

Az X-osztály nemcsak kiemelkedő formatervével hódít, a műszaki megoldásai is kiválóak. Az aszfaltúton túl, szinte minden terepen remekül teljesít.
Az X-osztály minőségi acélból kialakított, lépcsős szerkezetű alvázzal rendelkezik. Rakfelületén több mint 1000 kg terhet képes elvinni, és akár egy 3,5 tonnás utánfutót is elvontat. Nem számít, mit szeretne szállítani – szerszámokat, gépeket, anyagokat vagy sport- és szabadidős eszközöket – a tágas rakfelületen rengeteg hely áll a rendelkezésére.

Lenyűgöző terepjáró-tulajdonságok.

A masszív alap akkor is nagy szerepet kap, amikor letér az aszfaltozott útról. Az alváz ellenálló és nagy stabilitást biztosít. A 4MATIC összkerékhajtást akár 100 km/h sebességnél is bekapcsolhatja. A „High” összkerekes beállítással az X-osztály az olyan nehéz útviszonyok között is jól boldogul, mint pl. egy hóval borított autópálya. Ha „Low” módba kapcsol, az alacsony áttételezésű váltó és a hátsó tengely opcionális, bekapcsolható differenciálzárja segítségével egyenetlen terepen is ütemesen haladhat. A tágas, 200 mm-es hasmagasság – amely extraként 220 mm-ig bővíthető – bőséges helyet biztosít a terep és az autó között. Igény esetén a motor, a váltó és a kipufogórendszer rozsdamentes védőlemezzel borítható a terepen lévő akadályok feletti áthajtáshoz. Az X-osztálynak a meredek emelkedők sem jelentenek kihívást. 

Újautó ajánlatok

Induló ár
8 990 000 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 7,4 - 9,0 l/100km
CO2-kibocsátás 192 - 236 (g/km)
Teljesítmény 120 - 190 kW (163 - 258 LE)

Világokat köt össze.

Az X-osztály páratlan ám sokatmondó külseje egyből elárulja: ez az autó világokat köt össze. Egyrészről igazi munkagép, erőteljes terepjáró és kalandjáró egyben. Ugyanakkor formbontó kialakításának köszönhetően az X-osztály a városok stílusos modernségét is megtestesíti. Ez az izgalmas kettősség alakítja az X-osztály dizájnját.

Az autó elejének kialakítása.

Az autó impozáns eleje ragadja meg elsőre a tekintetünket. A powerdome-okkal ellátott motorháztető tökéletes szimbiózist alkot az első lökhárítóval és a krómhatású alsó védőlemezzel: a városi autó stílusa keveredik a robusztus terepjárók világával. Az extraként elérhető LED-technológiás fényszórók lenyűgöző dizájnja optikailag szélesíti a hűtőrácsot, ezzel férfias és magabiztos megjelenést nyújt az X-osztálynak.

Az izmos kerékívek feletti határozott vonalakon és az  akár 19”-os duplaküllős könnyűfém felniken végigtekintve hamar észrevesszük az autó legfontosabb elemét: a csillagos márka első pick-upjának rakfelületét. A polírozott rozsdamentes acél bukócsövek, illetve az extraként rendelhető rakfelület-burkolat és integrált LED-világítása egyediek a
kategóriában.
Bárhonnan is nézzük, minden apró részletben visszaköszön a jellegzetes Mercedes-Benz design. A három sajátosan különböző felszereltség, a PURE, PROGRESSIVE és a POWER számos stílusos Eredeti Tartozékkal párosítható, hogy a pick-up az Ön saját, személyre szabott Mercedes-Benz X-osztálya legyen.

A hazatérés érzete.

Lépjen fel, üljön be, és hagyja, hogy a látvány magával ragadja. Élvezze a csúcsminőségű kialakítás és a belső formák összhangját. Tapasztalja meg a Mercedes-Benz különlegesen otthonos érzését, mostantól egy pick-upban is!

Mercedes-stílus, amerre csak néz!

Minden részlet - az extraként elérhető mogyoróbarna vagy fehér bőrbetétek, a multifunkciós, minőségi nappabőrrel bevont kormánykerék, vagy a krómezüst szellőzőrácsok és kezelőszervek - mind-mind a Mercedes-Benz tipikus formanyelvét és exkluzivitását tükrözik.
Az utastér belsejének megjelenését a vízszintes struktúrájú elosztás és a műszerfalon végigfutó nagy, hosszanti borítóelem határozza meg. A meleg és hideg színek kontrasztos váltakozása és a gondosan kiválasztott anyagok adják meg a belső tér letisztult megjelenését. Garantáltan nem akar majd kiszállni. Kivéve persze, ha kívülről kívánja megtekinteni az X-osztályt.

Videók