Mercedes-Benz X-osztály

A robusztusság legizgalmasabb formája.

Az X-osztály olyan robusztus és erős, hogy nehéz terepen is magabiztosan mozog. Ráadásul olyan érdekes stílussal lép fel, hogy a nagyváros sűrűjében is fel fog tűnni vele. Legyen szó járhatatlan utakról, ádáz terepviszonyokról vagy a városi dzsungel sűrűjéről, ez a pick-up bárhonnan képes visszatalálni a megszokott kerékvágásba. A 4MATIC állandó összkerékhajtás és a 7G-TRONIC PLUS automata váltó pedig gondoskodik róla, hogy az off-road utazás olyan élmény legyen, mintha csak sétálni indult volna a parkba.

Erős gerinc.

Az X-osztály nemcsak kiemelkedő formatervével hódít, a műszaki megoldásai is kiválóak. Az aszfaltúton túl, szinte minden terepen remekül teljesít.
Az X-osztály minőségi acélból kialakított, lépcsős szerkezetű alvázzal rendelkezik. Rakfelületén több mint 1000 kg terhet képes elvinni, és akár egy 3,5 tonnás utánfutót is elvontat. Nem számít, mit szeretne szállítani – szerszámokat, gépeket, anyagokat vagy sport- és szabadidős eszközöket – a tágas rakfelületen rengeteg hely áll a rendelkezésére.

Lenyűgöző terepjáró-tulajdonságok.

A masszív alap akkor is nagy szerepet kap, amikor letér az aszfaltozott útról. Az alváz ellenálló és nagy stabilitást biztosít. A 4MATIC összkerékhajtást akár 100 km/h sebességnél is bekapcsolhatja. A „High” összkerekes beállítással az X-osztály az olyan nehéz útviszonyok között is jól boldogul, mint pl. egy hóval borított autópálya. Ha „Low” módba kapcsol, az alacsony áttételezésű váltó és a hátsó tengely opcionális, bekapcsolható differenciálzárja segítségével egyenetlen terepen is ütemesen haladhat. A tágas, 200 mm-es hasmagasság – amely extraként 220 mm-ig bővíthető – bőséges helyet biztosít a terep és az autó között. Igény esetén a motor, a váltó és a kipufogórendszer rozsdamentes védőlemezzel borítható a terepen lévő akadályok feletti áthajtáshoz. Az X-osztálynak a meredek emelkedők sem jelentenek kihívást. 

Magabiztos előrehaladás erőteljes motorokkal.

Az X-osztály minden meghajtásváltozatban erőteljes és kitartó szívvel rendelkezik. Induló árunk az induló motorteljesítményű modellekre vonatkozik, a csúcs motorizáltság V6-os dízelmotorral magasabb árkategóriával érhető el. Ennek köszönhetően az előrehaladást közúton és terepen szinte semmi sem akadályozhatja. Minden motorváltozatnál közös a Common-Rail közvetlen befecskendezés, piezo befecskendező-fúvókákkal, a turbófeltöltés és az SCR-technológia (szelektív katalitikus redukció) a kipufogógáz-tisztításhoz, valamint a nehéz utánfutók vontatásának képessége.

 

Készletről most egyedi kedvezményekkel. Keresse értékesítőinket!

Világokat köt össze.

Az X-osztály páratlan ám sokatmondó külseje egyből elárulja: ez az autó világokat köt össze. Egyrészről igazi munkagép, erőteljes terepjáró és kalandjáró egyben. Ugyanakkor formbontó kialakításának köszönhetően az X-osztály a városok stílusos modernségét is megtestesíti. Ez az izgalmas kettősség alakítja az X-osztály dizájnját.

Az autó elejének kialakítása.

Az autó impozáns eleje ragadja meg elsőre a tekintetünket. A powerdome-okkal ellátott motorháztető tökéletes szimbiózist alkot az első lökhárítóval és a krómhatású alsó védőlemezzel: a városi autó stílusa keveredik a robusztus terepjárók világával. Az extraként elérhető LED-technológiás fényszórók lenyűgöző dizájnja optikailag szélesíti a hűtőrácsot, ezzel férfias és magabiztos megjelenést nyújt az X-osztálynak.

Az izmos kerékívek feletti határozott vonalakon és az  akár 19”-os duplaküllős könnyűfém felniken végigtekintve hamar észrevesszük az autó legfontosabb elemét: a csillagos márka első pick-upjának rakfelületét. A polírozott rozsdamentes acél bukócsövek, illetve az extraként rendelhető rakfelület-burkolat és integrált LED-világítása egyediek a
kategóriában.
Bárhonnan is nézzük, minden apró részletben visszaköszön a jellegzetes Mercedes-Benz design. A három sajátosan különböző felszereltség, a PURE, PROGRESSIVE és a POWER számos stílusos Eredeti Tartozékkal párosítható, hogy a pick-up az Ön saját, személyre szabott Mercedes-Benz X-osztálya legyen.

A hazatérés érzete.

Lépjen fel, üljön be, és hagyja, hogy a látvány magával ragadja. Élvezze a csúcsminőségű kialakítás és a belső formák összhangját. Tapasztalja meg a Mercedes-Benz különlegesen otthonos érzését, mostantól egy pick-upban is!

Mercedes-stílus, amerre csak néz!

Minden részlet - az extraként elérhető mogyoróbarna vagy fehér bőrbetétek, a multifunkciós, minőségi nappabőrrel bevont kormánykerék, vagy a krómezüst szellőzőrácsok és kezelőszervek - mind-mind a Mercedes-Benz tipikus formanyelvét és exkluzivitását tükrözik.
Az utastér belsejének megjelenését a vízszintes struktúrájú elosztás és a műszerfalon végigfutó nagy, hosszanti borítóelem határozza meg. A meleg és hideg színek kontrasztos váltakozása és a gondosan kiválasztott anyagok adják meg a belső tér letisztult megjelenését. Garantáltan nem akar majd kiszállni. Kivéve persze, ha kívülről kívánja megtekinteni az X-osztályt.

Az X-osztály kiemelkedő jellemzőinek áttekintése

  • Akár több, mint 1 tonnás teherbírás
  • Akár 3,5 tonnás vontatható össztömeg
  • 202 mm-es szabad hasmagasság
  • DYNAMIC SELECT menetdinamika-szabályozás
  • Downhill Speed Regulation (DSR) lejtmenetvezérlő

 

Terepjellemzők:

  • 4MATIC kapcsolható vagy állandó összkerékhajtás
  • Terepváltó (felező)

A külső formaterv: robusztus és dinamikus

Minden elképzelhető feladathoz

Az X-osztály kategóriájában egyedülálló szinten képes ötvözni olyan egymással összeegyeztethetetlennek tűnő fogalmakat, mint a modern formaterv és a kompromisszumokat nem ismerő robusztus kialakítás, a komoly terepképességek és a magas szintű menetdinamika, vagy épp a kényelem és a funkcionalitás. Mindezek által az X-osztály a pickup-ok Mercedese. A Mercedes-Benz X-osztály progresszív formaterve egyensúlyt teremt a keménység és a stílus között. A modell tökéletes társ úgy a munkás hétköznapok során, mint a szabadidős tevékenységekben.

Robusztus karakter dinamikus kisugárzással

A létraalvázas felépítésű, többlengőkaros merev hidas hátsó tengellyel és független első kerékfelfüggesztésekkel, továbbá mindkét tengelynél tekercsrugókkal ellátott X-osztály három különböző modellváltozatban elérhető. A PURE, PROGRESSIVE és POWER kivitelek azt kínálják, amit nevük ígér: teljesítményt, komfortot és tetszetős megjelenést.

Erőteljes orr-rész

Az X-osztályt elölnézetből a Mercedes-Benz egyértelműen beazonosítható SUV-arca jellemzi: a nagy központi csillag, a kétlamellás hűtőrács, a magasan húzódó, erőteljes hatást keltő motorháztető, valamint a sárvédőkbe szélesen benyúló fényszórók. Az optikailag a szélességet kihangsúlyozó első lökhárító kialakítása a felszereltségi szint függvényében eltérő, ezáltal mindegyik modellváltozat egyedi karakterrel van felruházva.

A belső tér: átgondolt és minőségi

Prémium atmoszféra – immár a pickup-ok szegmensében is

Az X-osztály új szintre emeli az exkluzivitást a pickup-ok kategóriájában – különösen a mogyoróbarna vagy fekete színben elérhető bőrülésekkel és a vízszintesen tagolt műszerfal tetszetős, nagyméretű díszítőbetétjeivel.

Intuitív kezelhetőség

Menet közben a Mercedes-Benz modellekre jellemző kényelmet élvezheti az intuitív módon elhelyezett kezelőelemeknek, a modern multimédiás rendszereknek, valamint a Mercedes me connect átfogó kapcsolódási szolgáltatásainak köszönhetően.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 163 LE 258 LE
Teljesítmény (kw) 120 kW 190 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.4 l/100km 9 l/100km
CO2-kibocsátás 192 (g/km) 236 (g/km)


Mercedes-Benz - Integrált Szerviz Csomag

A Pappas Auto Magyarország Kft. az Integrált Szerviz Csomag szolgáltatást biztosítja

minden általa Magyarországon eladott, és más magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz márkakereskedő által eladott, új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, amelyet 2012. február 1-jét követően helyeztek először forgalomba.

 

Garancia
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Letölthető prospektus