Fiat Professional Ducato Áruszállító

A tökéletes áruszállító

Bizalmát már több, mint 35 éve megbízhatósággal és elkötelezettséggel háláljuk meg. Az Ön küldetése a mi küldetésünk: a 10000-nél is több verzióval törekszünk minden igényét kielégíteni, legyen szó személyszállításról vagy áruszállításról.

 

Keresse értékesítő tanácsadóinkat, akik örömmel állnak rendelkezésére:
https://www.pappas.hu/landingpages/fiat/fiat-munkatarsak

A Ducato megbízható partner a munkában

Négy részre bontott orr

Az új lökhárító három különálló részből és a hűtőrácsból épül fel. Az elemek egymástól függetlenül leszerelhetők, így a karbantartás gyorsabban és költséghatékonyabban végezhető. Formáját úgy alakították ki, hogy maximális védelmet biztosítson. A forró sajtolással bevont hűtőrács rendelhető metálszürke és piano fekete színben.

LED nappali menetfények és fényszórók

A LED nappali menetfényeket és fényszórókat úgy helyeztük el, hogy ütközés esetén védve legyenek és 40%-kal hatékonyabban megvilágítást biztosítsanak.

Fényszórómosók

A nagynyomású vízsugárnak köszönhetően a visszahúzható fényszórómosók a lámpa teljes felületét tisztán tartják, így azok jobban megvilágítják az úttestet és biztonságosabbá teszik a vezetést.

Ködfényszóró

Az első lökhárító alján elhelyezett ködlámpák a maximumot nyújtják láthatóság tekintetében.

Fényvisszaverő szélvédő.

A külön rendelhető, kétrétegű, fémoxidokat tartalmazó Solex üvegből készült szélvédő érezhetően csökkenti a kabinba bejutó UV-sugárzást, így komfortosabbá teszi az utazást a jármű fedélzetén. Emellett napos időben csökkenti a jármű fogyasztását azáltal, hogy a légkondicionáló berendezést kevesebbet kell üzemeltetni.

Fellépő

A Ducato csomagtere a két kihúzható fellépőnek köszönhetően még könnyebben hozzáférhető. Egyikük hátul, míg a másik a jármű oldalán található. Mindkét fellépő csúszásgátló alumíniummal van bevonva és maximum 150kg-ig terhelhetőek.

Fékrendszer

A továbbfejlesztett fékrendszernek köszönhetően megnövekedett a teljesítmény és tartósság és csökkent a működés közbeni zajszint.

Felfüggesztés

7 különböző típusú hátsó felfüggesztés rendelhető:
- 1 szimpla laprugós felfüggesztés
- 1 „komfort” felfüggesztés szimpla laprugóval és stabilizátor rúddal
- 1 dupla laprugós felfüggesztés
- 2 dupla laprugós felfüggesztés, megnövelt hasmagassággal és stabilizátor rúddal, rendelhető 2500 kg-ig terhelhető hátsó tengellyel is
- 1 kompozit anyagokból készített felfüggesztés, amely 15 kg-mal csökkenti a jármű tömegét, megnövelt hasmagassággal és stabilizátor rúddal
- 1 önszabályozó légrugós felfüggesztés, rendelhető air-comfort változatban nagy terheléssel járó munkákra átalakított járművekhez

Tolatókamera

A hátramenetbe váltáskor bekapcsoló, 5”-os kijelzővel felszerelt tolatókamera egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a tolatási manővereket.

Tolatóradar

Az ultrahangos tolatóradar hátramenetben válik aktívvá és szaggatott hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű akadályhoz közeledik.

Elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök

A visszapillantó tükrök amellett, hogy a parabolikus kialakítású felületnek köszönhetően panorámaképet mutatnak a jármű mögötti területről, rendkívül praktikusak is, hiszen a kabin belsejéből elektromosan állíthatók.

Megerősített karosszéria

A jármű fő elemeit – például a karosszériát és a mozgó alkatrészeket – továbbfejlesztették ellenállóképesség, tartósság és megbízhatóság szempontjából.
 

250°-ban nyitható hátsó ajtók

A 250°-ban nyitható hátsó ajtók minden eddiginél egyszerűbbé teszik a be- és kirakodást, valamint optimalizálják a munkaterület méretét a szűk helyeken is. A speciális zsanéroknak köszönhetően az ajtók három állásban rögzíthetők.

Fő jellemzők


Raktérfogat: akár 17 m3 Teherbírás: akár 2,2 t Rendelhető verziók: több, mint 2000

Műszerfal és műszeregység

Techno vagy Classic? A Ducato két különböző műszerfallal rendelhető, amelyek nemcsak praktikusak, hanem elegáns stílusukkal tökéletes összhangban vannak a belső tér finom anyagaival. A szellőzők keretét a Techno műszerfalon ezüst, míg a Lounge verzión bronz bevonat borítja.

Táblagép- és okostelefon-tartó

Egyedi kialakításnak köszönhetően a többfunkciós tartókonzolon akár 10”-os okostelefonok és táblagépek is elhelyezhetők. Így irodáját mindenhova magával viheti.

ÚJ 7"-OS RÁDIÓ

A Ducato információs és szórakoztató rendszerének fedélzeti kínálata új, 7"-os, színes érintőképernyővel felszerelt rádióval bővült, mely rendelhető navigációs rendszerrel is. A 7"-os rádió még több funkciót - például hangvezérlést, USB bemenetet a rádión, rádióvezérlést a kormánykeréken, valamint az Apple CarPlay és Android AutoTM funkcióknak köszönhetően jobb csatlakoztathatóságot - kínál. Ezeken felül a 7"-os rádió egy egyedi, a jármű méreteinek beállítását is lehetőve tevő funkcióval is rendelkezik. Ha a sofőr megadja a jármű méreteit és tömegét, a rendszer megakadályozza, hogy túl szűk utcába vagy túl alacsony alagútba hajtson.

Uconnect™ 5" Bluetooth® Rádió, navigációval, AUX és USB bemenettel

Automata légkondicionáló berendezés

A Ducato minden verziója felszerelhető manuális vagy automata légkondicionáló berendezéssel, mely a kabinban egyenletesen osztja el a levegőt.

Hűtött tárolórekesz

A hűtött tárolórekesz hidegen tartja ételeit és italait, ha a légkondicionáló berendezés be van kapcsolva.

Webasto

A Webasto Thermo Top „C” programozható fűtőberendezésnek köszönhetően a jármű akár 24 órával indulás előtt felfűthető. A fűtőberendezés rendelhető továbbá időzítő nélküli változatban.

Fűthető, rugós ülések

A Ducato ülései maximális komfortot biztosítanak. Az első ülések fűtése egyetlen gombnyomással bekapcsolható, míg a hidraulikus rugók és a rezgéstompító rendszer elnyeli a jármű mozgásából adódó rázkódásokat, így a kabinban az utazás egyenetlen terepen is kényelemben telik.

Üléspad lehajtható asztallal

Az elöl utazók helyet foglalhatnak különálló üléseken vagy – a tágas kabinnak köszönhetően – egy üléspadon, melynek középső háttámlája praktikus asztallá alakítható. Mindkét konfiguráció 3-pontos biztonsági övvel és különálló fejtámlákkal van felszerelve.

Ülésborítás

A borítás elrejti az ülések tartóelemeit, illetve az első ülések alatt elhelyezett tárolórekeszeket.

Raktérfal védőbevonattal

Lehetőséget kínálunk a raktér falának bevonására is műanyag védőpanelekkel. Igény szerint rendelhető középmagas vagy a raktérplafonig érő védőpanel.

Válaszfal

A raktér és a kabin igény esetén 2 hangszigetelt válaszfallal választható el. A külön rendelhető, ellenálló fém szerkezet megakadályozza, hogy hirtelen fékezéskor a szállított rakomány a kabinba hatolva megüsse a sofőrt.

Kivehető raktérvilágítás

A raktér praktikus plafonlámpákkal világítható meg, melyek szükség esetén kivehetők és hordozható elemlámpaként használhatók. A helyére visszahelyezve az elemlámpák akkumulátora automatikusan töltődik.

9 sebességes automata váltó

A hagyományos tengelykapcsoló helyett beépített nyomatékváltónak köszönhetően az automatikus rendszer gyorsan, hatékonyan és zökkenőmentesen vált az egyes fokozatok között. Így a rövidebb fokozatok közötti sima átmenet lehetővé teszi, hogy a jármű finomabban reagáljon a gázadásra, növelje a leadott nyomatékot, és csökkenhet az üzemanyag-fogyasztás. A sima váltás továbbá azt is biztosítja, hogy a jármű minden pillanatban a megfelelő fokozatban legyen – mindez pedig segítségére lesz abban, hogy munkájában jobban teljesítsen anélkül, hogy még keményebben dolgozna.
Emellett az új automata váltó ügyfeleink és a Ducato sofőrjei számára egy további lehetőséget is rejt: egy kapcsoló aktiválásával három vezetési üzemmód közül választhatják ki az adott feladathoz legmegfelelőbbet: A „Normal” üzemmód optimális egyensúlyt jelent a teljesítmény és a gazdaságos üzemelés között; az ECO üzemmód a fogyasztást minimalizálja, míg a „Power” üzemmód a tele raktérrel vagy az emelkedőkön való vezetésre lett optimalizálva.

 

Biztonság

 
A Ducato egyet jelent az optimális biztonsággal és teljesítménnyel. A járművet a legmodernebb vezérlő és biztonsági technológiákkal szerelték fel:
 
 • Autonóm vészfék rendszer
 • Holttér figyelő rendszer
 • Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer
 • Elektronikus menetstabilizátor
 • Borulásgátló rendszer
 • Hill Holder
 • Elektronikus terhelés-ellenőrzés
 • Traction+
 • Lejtmenet Asszisztens
 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)
 • Közlekedési jelzéseket észlelő rendszer (TSR)
 • Országúti fényszórókat vezérlő rendszer
 • Eső- és sötétedésérzékelő
 • Tempomat sebességkorlátozóval
 • Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

Motorok


Megfelelő motor minden feladatra: dízel vagy gáz, hatékony üzemanyag-fogyasztás és alacsony károsanyag-kibocsátás, dinamikus és környezetbarát működés. A felváltás jelzővel felszerelt MultiJet motorok rendelhetők Start&Stop rendszerrel. Az összes manuális verzió 6-fokozatú sebességváltóval kerül legyártásra, speciális váltóáttételekkel a Maxi modellekhez. A FEL gomb megnyomásával optimalizálható a sebességváltás amikor a jármű tele raktérrel vagy lejtőn felfelé közlekedik.

Az alap modell műszaki adatai:

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 120 LE 178 LE
Teljesítmény (kw) 88 kW 130 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 7.1 l/100km 8.2 l/100km
CO2-kibocsátás 178 (g/km) 215 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)