Fiat Professional Ducato Áruszállító

Új generáció a munkában

A munka világa megváltozott. A hatékonyság, a modern technológia, a megbízhatóság és a tartósság alapvető fontosságúak, de ma már ugyanolyan lényeges a rugalmasság, a kényelem és a stílus is. Az Új Ducato tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak: Ideális, folyamatosan fejlődő munkatárs, aki munkavégzésre termett. Könnyen kezelhető, biztonságos, minden helyzetben segítségére siet és tökéletesen alkalmazkodik elvárásaihoz. Az Új Ducatoval a haszongépjármuvek új generációja állt munkába.

Fiat Ducato áruszállító verziók


Az Új Ducato áruszállító verziók 3 eltérő össztömegű változatban rendelhetők (3000 kg-tól 3500 kg-ig), míg az új Ducato Maxi 3 különbözo össztömeggel (3500 kg-tól 4250 kg-ig) vásárolható meg. A 4˜különböző tengelytávval, 5 különböző hosszúsággal, 3 magassággal és 1000˜kg-tól 2200˜kg-ig terjedő
teherbírással rendelhető Új Ducato.

A szállítás új generációja


Az Új Ducato áruszállító kivitel tervezésekor fontos szempont volt, hogy minden szállítási feladat egyszerű és hatékony elvégzésére alkalmas legyen. Megjelenése modern és praktikus, mindig megbízható, belső tere kényelmes, az utasok biztonságáról pedig a legkorszerűbb biztonsági megoldások gondoskodnak. Az Új Ducato számos különböző tengelytávval, teherbírással, és felszereltséggel rendelhető verziói mindig piacvezető teljesítményt garantálnak.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 115 LE 177 LE
Teljesítmény (kw) 85 kW 130 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 6.4 l/100km 7 l/100km
CO2-kibocsátás 166 (g/km) 183 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

A Fiat Ducato prospektusának letöltése (PDF)
Ducato 4x4 árlista (PDF)