Mercedes-Benz Citan Mixto

Új hőse van a városnak

Az új Citannal a Mercedes-Benz kibővíti eddigi transzportercsaládját és így a Citan modell különböző változataival teljesen új irányt kínál a városi szállítás különböző kihívásaihoz.

A Citan Kombi, Mixto és zárt áruszállító modellek a lehető legszélesebb körben kínálnak megoldást a napi feladatok ellátására. Erőteljes felépítésük, gazdaságos üzemeltetésük Önt is meg fogják győzni.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Újautó ajánlatok

Induló ár
6 707 100 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,3 - 6,1 l/100km
CO2-kibocsátás 112 - 130 (g/km)
Teljesítmény 66 - 81 kW (90 - 110 LE)

Változtatható belső tér - 5 ülés és nagy rakodótér.


A szabványos hátsó ülés 1/3 ‑ 2/3 arányban billenthető - így nagyobb tárgyak is szállíthatók. Még több teret teremt elsősorban az opcionális, egy darabból álló, 3 személyes ülés, ami egyetlen átbillentéssel rakományvédő ráccsá alakítható. Ezzel a rakodótér térfogata 3,7 m3-ig növelhető.

Hely mindennek és mindenkinek.


A BusinessVan ideálisan használható a személyi igények és a teherszállítás kombinációjához. Erre szolgál az anyagok vagy csomagok elhelyezésére szolgáló 2,4 m3térfogatú rakodótér az öt ülés mögött.

A csomagtér két szabványos tolóajtaja egyszerű hozzáférést tesz lehetővé az utastérhez, illetve a rakodótérhez.