A Citan Mixto

Új hőse van a városnak

Az új Citannal a Mercedes-Benz kibővíti eddigi transzportercsaládját és így a Citan modell különböző változataival teljesen új irányt kínál a városi szállítás különböző kihívásaihoz.

A Citan Kombi, Mixto és zárt áruszállító modellek a lehető legszélesebb körben kínálnak megoldást a napi feladatok ellátására. Erőteljes felépítésük, gazdaságos üzemeltetésük Önt is meg fogják győzni.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Változtatható belső tér - 5 ülés és nagy rakodótér.


A szabványos hátsó ülés 1/3 ‑ 2/3 arányban billenthető - így nagyobb tárgyak is szállíthatók. Még több teret teremt elsősorban az opcionális, egy darabból álló, 3 személyes ülés, ami egyetlen átbillentéssel rakományvédő ráccsá alakítható. Ezzel a rakodótér térfogata 3,7 m3-ig növelhető.

Hely mindennek és mindenkinek.


A BusinessVan ideálisan használható a személyi igények és a teherszállítás kombinációjához. Erre szolgál az anyagok vagy csomagok elhelyezésére szolgáló 2,4 m3térfogatú rakodótér az öt ülés mögött.

A csomagtér két szabványos tolóajtaja egyszerű hozzáférést tesz lehetővé az utastérhez, illetve a rakodótérhez.

 

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 90 LE 110 LE
Teljesítmény (kw) 66 kW 81 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.3 l/100km 6.1 l/100km
CO2-kibocsátás 112 (g/km) 130 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Személyes adatok
/
Tesztvezetés jelentkezés
Személyes adatok
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Mercedes-Benz Citan prospektus (PDF)