Mercedes-Benz Citan zárt áruszállító

Új hőse van a városnak

Az új Citannal a Mercedes-Benz kibővíti eddigi transzportercsaládját és így a Citan modell különböző változataival teljesen új irányt kínál a városi szállítás különböző kihívásaihoz.

A Citan Kombi, Mixto és zárt áruszállító modellek a lehető legszélesebb körben kínálnak megoldást a napi feladatok ellátására. Erőteljes felépítésük, gazdaságos üzemeltetésük Önt is meg fogják győzni.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Újautó ajánlatok

Akciós modell
3 890 000 Ft-tól
Induló ár
4 554 000 Ft-tól
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

1 készletről elérhető jármű

1
FIATAL CSILLAGOK

Műszaki adatok

Kombinált üzemanyag-fogyasztás 4,3 - 6,1 l/100km
CO2-kibocsátás 112 - 130 (g/km)
Teljesítmény 55 - 84 kW (75 - 114 LE)

Jöjjön, aminek jönnie kell!


A lehető legjobban kihasználható helyigény érdekét szolgálja a két tolóajtó és a 180°-ig terjedően nyitható kétszárnyú hátsó ajtó, amelyek akadálytalan hozzáférést biztosítanak a rakodótérhez. Még több szabadságot nyújt a külön kívánságra beszerelhető irányítható csappantyú a terjedelmes rakományokhoz, valamint egy külön kívánságra beszerezhető tengelykapcsoló az utánfutóhoz. Jöjjön, aminek jönnie kell.

Minden követelménynek megfelel


A Citan kocsiszekrényes gépkocsi nem veszi le az Ön válláról a munkát, de az lényegesen leegyszerűsíti - az Ön szakterületétől függetlenül. Intelligens rakodótér kialakítását soha többé nem akarja majd nélkülözni. Hiszen a könnyű be- és kirakodás az egyik erőssége éppúgy, mint a nagyfokú szállítási kapacitás rugalmas használata. Robusztus szerkezeti kialakításával, megbízható rakományrögzítésével, valamint a rakományhoz való jó hozzáférhetőséggel a kocsiszekrényes Citan gépkocsi igen meggyőző. Még több kapacitást nyújt a külön kívánságra beszerezhető billenthető rácsos válaszfal, amivel a rakodótér hossza gyakorlatilag egyetlen szempillantás alatt megnagyobbítható.

Ajánlatok & akciók