Mercedes-Benz Citan zárt áruszállító

Új hőse van a városnak

Az új Citannal a Mercedes-Benz kibővíti eddigi transzportercsaládját és így a Citan modell különböző változataival teljesen új irányt kínál a városi szállítás különböző kihívásaihoz.

A Citan Kombi, Mixto és zárt áruszállító modellek a lehető legszélesebb körben kínálnak megoldást a napi feladatok ellátására. Erőteljes felépítésük, gazdaságos üzemeltetésük Önt is meg fogják győzni.

Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Jöjjön, aminek jönnie kell!


A lehető legjobban kihasználható helyigény érdekét szolgálja a két tolóajtó és a 180°-ig terjedően nyitható kétszárnyú hátsó ajtó, amelyek akadálytalan hozzáférést biztosítanak a rakodótérhez. Még több szabadságot nyújt a külön kívánságra beszerelhető irányítható csappantyú a terjedelmes rakományokhoz, valamint egy külön kívánságra beszerezhető tengelykapcsoló az utánfutóhoz. Jöjjön, aminek jönnie kell.

Minden követelménynek megfelel


A Citan kocsiszekrényes gépkocsi nem veszi le az Ön válláról a munkát, de az lényegesen leegyszerűsíti - az Ön szakterületétől függetlenül. Intelligens rakodótér kialakítását soha többé nem akarja majd nélkülözni. Hiszen a könnyű be- és kirakodás az egyik erőssége éppúgy, mint a nagyfokú szállítási kapacitás rugalmas használata. Robusztus szerkezeti kialakításával, megbízható rakományrögzítésével, valamint a rakományhoz való jó hozzáférhetőséggel a kocsiszekrényes Citan gépkocsi igen meggyőző. Még több kapacitást nyújt a külön kívánságra beszerezhető billenthető rácsos válaszfal, amivel a rakodótér hossza gyakorlatilag egyetlen szempillantás alatt megnagyobbítható.

Die Highlights des Citan Kastenwagens:

  • BlueEFFICIENCYPaket
  • Wartungsintervalle von bis zu 30.000 km
  • variantenreich mit den 3 Aufbaulängen kompakt, lang und extralang für unterschiedliche Laderaumansprüche
  • großes Laderaumvolumen mit bis zu 3,8 m³
  • Platz für bis zu 3 Personen im Fahrerhaus mit der optionalen 2-sitzigen Beifahrersitzbank
  • Elektronisches Stabilitätsprogramm (ADAPTIVE ESP®)
  • Verzurrösen im Boden

Was mit muss, muss mit!

Um das großzügige Raumangebot bestmöglich nutzbar zu machen, eröffnen bis zu zwei Schiebetüren und zweiflügelig ausgeführte Hecktüren mit einem Öffnungswinkel von bis zu 180° uneingeschränkten Zugang zum Laderaum. Noch mehr Freiheit bieten die optionale Leiterklappe für sperrige Güter sowie eine auf Wunsch erhältliche Anhängerkupplung. Was mit muss, muss mit.

Bereit für jede Herausforderung

Der Citan Kastenwagen kann Ihnen die Arbeit nicht abnehmen, aber deutlich einfacher machen. Unabhängig von Ihrer Branche. Sein intelligentes Laderaumkonzept werden Sie nicht mehr missen wollen. Denn leichtes Be- und Entladen gehört ebenso zu seinen Stärken wie die flexible Nutzung seiner hohen Transportkapazität.

Flexibler Laderaum

Kaufen Sie den Citan Kastenwagen, er überzeugt mit robuster Konstruktion, zuverlässiger Ladungssicherung sowie guter Zugänglichkeit zur Ladung. Noch mehr Kapazität schafft die auf Wunsch erhältliche klappbare Gittertrennwand, durch die sich die Ladelänge praktisch im Handumdrehen erweitern lässt.

Műszaki adatok

-tól -ig
Teljesítmény (LE) 75 LE 114 LE
Teljesítmény (kw) 55 kW 84 kW
Üzemanyag fogyasztás (vegyes) 4.3 l/100km 6.1 l/100km
CO2-kibocsátás 112 (g/km) 130 (g/km)
A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, az árkalkuláció 295 Ft/Euro árfolyamon készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.​

Érdeklődés

Köszönjük érdeklődését a Pappas Auto iránt! Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, vagy Hotline vonalunk segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Érdeklődését a lehető legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

Letöltések


Letölthető árlista (PDF)

További linkek

Mercedes-Benz Citan prospektus (PDF)

Ajánlatok & akciók