Mercedes-Benz Citan Pro

Akciós modell
3 840 000 Ft-tól

A Mercedes-Benz egyet jelent a minőséggel ― a személy- és teherszállítás terén egyaránt. Most itt a lehetőség, hogy egy olyan sokoldalú haszongépjárművet válasszon, amely nem csak, hogy kiszolgálja egy városi kisáruszállítóval szemben támasztott legkülönfélébb igényeit, de egy igazán rugalmas „üzlettárs” is egyben. Legyen szó szállítmányozásról, kivitelezésről vagy akár szolgáltatások biztosításáról, a Citan PRO BASE minden kihívást teljesít.

Citan PRO Base 108 CDI A1 Van már nettó 3 840 000 Ft-tól*

 

A rugalmas szállítási megoldásokban jeleskedő modellt innovatív BlueEFFICIENCY technológiával láttuk el, ebből kifolyólag nem csak, hogy könnyedén kezeli a kihívásokat, de üzemeltetése kimondottan gazdaságos is, különösen városi használat során. A robusztus Citan PRO Base rendkívül sokoldalú, ráadásul igényei szerint felruházhatja számos kiegészítővel is ― mint például a hosszanti tetőrudak integrált alaptartóval**, a hosszú tárgyak szállítását biztosító létra-fedéllel** ― amelyek biztosítják, hogy vállalkozása minden kihívást teljesíthessen.


A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

 

*Az ajánlat a 2017. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Citan „PRO Base” 108 CDI A1 Van esetén. A hirdetésben szereplő nettó 3 840 000 Ft, azaz bruttó 4 876 800 Ft indulóár a Citan „PRO Base” 108 CDI A1 Van változatára vonatkozik.

Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Citan PRO BASE kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,3 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 112 g/km.

** Extrafelszereltség.