VÁLASSZON AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB MERCEDES-AMG KÉSZLETÉBŐL

2019. MÁRCIUS 1-31-IG

AMG KÉSZLETRŐL? ÜLJÖN BE ÉS INDÍTSON! 

Tisztelt Ügyfelünk!

Válasszon az ország legnagyobb Mercedes-AMG készletéből!

  • Azonnal elérhető modellek 
  • Egyedülállóan széles kínálat 
  • Rendkívüli ajánlatok 
  • AMG modellújdonságok
  • Sokéves tapasztalat 
  • Megbízható szakértelem

Éljen a Pappas Auto rendkívüli árelőnyével és ne szalassza el ajánlatunkat, mely 2019. március 1-31. között, vagy a készlet erejéig érvényes.

 

Tekintse meg országos Mercedes-AMG raktárkészletünket!

 

Ízelítő kínálatunkból:

 

Kapcsolatfelvétel

Személyes adatok
/
Az Ön üzenete
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

* Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk. Az ár az áfát (27%), valamint a regisztrációs adót tartalmazza. 

Az ajánlat 2019. március 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes a Pappas Auto Magyarország Kft.-nél vásárolt, az ajánlatban szereplő gépjárművekre. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza.
A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO2-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást. A fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó értékek a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változnak.

** "On the road" gépjármű, ezért az aktuális km állás változhat, illetve a megtekintéshez előzetes egyeztetés szükséges.