ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

Autószervizként küldetésünk, hogy a kritikus időszakban is elvégezzük a gépjárművek javítását. Ezért a Pappas Auto valamennyi márkaszervizében immár elérhető hozom-viszem szolgáltatásunk. Önnek nem kell elhagynia otthonát.
Szolgáltatásunk keretén belül Mercedes-Benz gépjárművét előre egyeztetett időpontban és helyszínen személyes érintkezés nélkül vesszük át. Munkatársunk megfelelő védőfelszerelésben érkezve elszállítja autóját márkaszervizünkbe.

Szakavatott kollégáink ezt követően elvégzik a Mercedes-Benz gépjármű állapotfelmérését, összeállítják a javításra vonatkozó részletes ajánlatot és felveszik Önnel a kapcsolatot e-mailben és telefonon.

Márkaszervizünk a javítást és szervizelést követően elküldi Önnek elektronikusan a számlát. A költségek kiegyenlítése után már nincs más dolgunk, mint visszaszállítani Önhöz Mercedes-Benz gépjárművét, melynek során különlegesen ügyelünk a higiéniai szabályok betartására.

Mercedes-Benz - Érintkezés nélküli bejelentkezés és szerviz
Ma már a kanapéról is intézheti a szervizbejelentkezést és már érintkeznie sem kell kollégáinkkal az autója szervizeléséhez. Amennyiben szeretné Mercedes-Benz gépkocsija karbantartását elvégeztetni, azt úgy is megteheti, hogy kollégáinkkal személyesen nem is találkozik. Vegye fel a kapcsolatot velünk online vagy telefonon és minden szükséges információt elmondunk Önnek az autója leadásával/átvételével kapcsolatban.
Mercedes-Benz Service 24h szolgáltatásunkkal nem marad magára az utakon.

A szolgáltatás ára:

Budapest közigazgatási határig: 11 811 Ft+áfa      
Vidék: 9 449 Ft+áfa        

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Érintkezés nélküli hozom-viszem szolgáltatásunk a Pappas Auto által értékesített valamennyi márkára megrendelhető. Részletes információ