Az új Kia Niro elektromos modellcsalád. Hihetetlen, de Niro.

Az utánozhatatlan Niro.
Már három változatban elérhető

A Kia Niro elektromos modellcsalád stílusban erős, fogyasztásban kicsi választékban pedig óriási. Már három jövőt idéző változatban - tisztán elektromos e-Niro, Niro Hybrid és Niro Plug-in Hybrid - elérhető, hogy te is megtaláld az életmódodhoz leginkább passzoló modellt. Mindhárom Niro egyedi crossover stílussal, vadonatúj design elemekkel, és most először használt energiatakarékos tulajdonságokkal – amik a jövő felé visznek.

A Niro minden szerepre tökéletes választás

Sok dolog van, amiért rajongani fogsz a Niroért. Íme néhány közülük.

 
 1. Három egyedülálló meghajtási mód, amikkel hosszabb kombinált és elektromos hatótávot és kényelmesebb kezelhetőséget élvezhetsz
 2. Az innovatív menetbeállítások és a többlengőkaros hátsó felfüggesztésnek köszönhetően valóban dinamikus vezetési élményt kapsz
 3. Rengeteg okos és intelligens szolgáltatás gondoskodik róla, hogy maximális biztonságban és kényelemben utazhass
 4. Kiemelkedik kategóriájából tágas utasterével, csomagterével és vontatókapacitásával is


Filmsztár külső. Meggyőző alakítással

Az új Kia Niro elektromos modellcsalád új mércét állít az energiatakarékos járműdesign kategóriájában Első pillantásra meggyőz kidolgozott, áramvonalas formavilága. Köszönhetően a számtalan egyedi design elemnek - a stílusos, LED fényszórókkal felszerelt orrészétől, az aerodinamikailag tökéletesre csiszolt vonalain és keréktárcsáin keresztül az osztályon felüli utastérig – az új Niro kívülről is megmutatja azt, hogy milyen teljesítményre és élményekre számíthatsz tőle.

Előremutató technológiák,
amik téged is előrébb visznek.

Élj át egy újfajta nyugalmat. A három különböző meghajtásba épített jövőbemutató technológiáknak köszönhetően a Niro modellek bármelyikének vezetése a szabadság egy új árnyalatát mutatja meg - kompromisszumok nélkül.

Kia e-Niro 455 km – innen bárhová

A városi és hosszabb utazásokra is egyformán tökéletes Kia e-Niro odavisz, ahová szeretnéd. A 39.2 kWh kapacitású akkumulátor az e-Niro-t tökéletes ingázó autóvá teszi, meggyőző, 289 km hatótávjával. Ha ennél is többet szeretnél autózni, a megnövelt 64 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt változat akár 455 km-es hatótávra is képes egyetlen töltéssel. Ráadásul egy 80kW vagy nagyobb teljesítményű villámtöltővel 20-ról 80%-ra mindössze 42 perc alatt feltöltheted. De nem csak ebben gyors: A e-Niroban dolgozó 150 kW (205 Le) teljesítményű erőforrás 7,8 másodperc alatt gyorsít 100 km/h-ra – hogy a teljesítmény illeszkedjen a dinamikus külsőhöz.
 

Kia Niro Hybrid
Hatékony és meggyőző

A Niro Hybrid belsejében egy összetett rendszer dolgozik azon, hogy alacsonyan tartsa a károsanyag-kibocsátást a mindennapi autózás során, miközben kompromisszummentes használatot kínál. Ráadásul teljesen független első és hátsó felfüggesztéseket és hatsebességes duplakuplungos váltót kapott. Tökéletes egyensúlyt teremt az utazási kényelem és a vezetési élmény között.

Kia Niro Plug-in Hybrid
Mindenből a legjobbat kapta

Az 1,6 literes GDI motor és a 8.9 kWh (59 kW) kapacitású lithium-polymer akkumulátorok kombinációja a Niro Plug-in Hybrid az optimálisan alacsony fogyasztás mellé akár 65 km-es hatótávú városi (WLTP szabvány szerint kombinált terepen 49 km) tisztán elektromos közlekedést garantál. A töltés pedig egyszerű és kényelmes – így még tovább élvezheted az elektromos autózás tisztaságát. A Niro Plug-in Hybrid szintén hatsebességes duplakuplungos automata váltót kapott, hogy legtöbbet kapd a vezetés élvezetéből.

 

Okosabb szolgáltatások, több hely. A kiemelkedő utazási élményért

A teljesen újraálmodott Niro utastere minden igényt kielégít – A kidolgozott, finom részletektől a tágas helyekig és innovatív technológiákig mindent két szempont alapján terveztünk: az utasok kényelme és az élvezetes vezetés. Egy ilyen belső térben még egy élő legenda is otthon érzi magát.

Tágas tér. Végtelen változatban.

A Niro modellek utastere a tágasság, kényelem és crossoverekre jellemző változatosság birodalma. A gyakorlatban ez megnövelt fej- váll- és láb teret jelent a vezető és az utasok számára is. Ráadás a különlegesen tágas csomagtér, amelyet flexibilisen, pillanatnyi igényeidhez alakíthatsz. A választás lehetősége minden utazás előtt nyitva áll - rengeteg hellyel és variációval.

 • Niro Hybrid csomagkapacitása: 427 to 1,434 l (lehajtott ülésekkel)
 • Niro Hybrid csomagkapacitása: 427 to 1,434 l (lehajtott ülésekkel)
 • Niro Plug-in Hybrid csomagkapacitása: 324 to 1,322 l (lehajtott ülésekkel)
Olyan kényelmes, hogy nem akarsz majd kiszállni

Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a Niro utastere a vezetési élmény új szintjét nyújtja – egy sor okos szolgáltatás könnyíti a sofőr dolgát és teszik kényelmesebbé az utazást minden utas számára. Annyira minőségi és hívogató hely, hogy nehéz lesz ellenállnod annak, hogy még tovább utazz – vagy egyszerűen több időt tölts az autóban.*

*Az itt szereplő tulajdonságok a Kia e-Niro, Kia Niro Hybrid és Kia Niro Plug-in Hybrid opcionális lehetőségei.

 

 • Vezetési mód választás(4)
 • Vezetés nélküli telefon töltés(5)
 • Hűtött első ülések, fűtött első- és hátsó ülések
 • 60/40 arányban dönthető hátsó üléssor
 • Eco vezetési segéd szolgáltatás
 • 10,25”-os navigáció UVO Connect szolgáltatással
 • 7”-os teljesen digitális műszerfal
 • Kormány váltókapcsoló
 
Nagyobb biztonság és élvezet az utazáshoz

A Niro elektromos modellcsaládja DRIVE WiSE szolgáltatásokat tartalmaz. Ez a Kia 'fejlett vezetőtámogató-rendszereit'(6) jelenti, melyek gondoskodnak az utasok és gyalogosok védelméről és a szórakozásról is. Hogyan? Gondoskodik róla, hogy a vezető minden információt megkapjon, és így a vezetésre koncentrálhasson és könnyűvé és hatékonnyá tegye az irányítást. Emellett számos kényelmi technológia alapfelszereltségként elérhető. Azzal, hogy levesz a vezető válladról egy sor dolgot lehetővé teszi, hogy valóban élvezhesd a vezetést.

 

 • Adaptív Sebességtartó Automatika Stop&Go funkcióval
 • Sávkövető rendszer
 • Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás(8)
 • Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés
 • Vezetőéberség-figyelmeztetés
 • Sávtartó asszisztens
 • Parkolási távolság figyelmeztetés

Kia UVO Connect
– a jövő érintése

Az új Kia Niro elektromos modellcsalád minden tagja UVO Connect szolgáltatással érkezik – egy sor fejlett funkcióval, ami fokozza a biztonságot, a vezetési élményt és megkönnyíti az életed. Ez az, ami valós időben összeköt a világgal és értékes, hasznos információkkal lát el vezetés közben. A forgalmi helyzettől, az időjáráson, érdekes helyeken, parkolási lehetőségeken át egészen a töltőpontokig, beleértve azok foglaltságát és a csatlakozás típusát. Mindezt egyszerűen és világosan láthatod az autód érintőkijelzőjén.

Kezedben az irányítás: az UVO app

Az Android és Apple okostelefonokkal is tökéletesen működő UVO alkalmazás forradalmasítja az irányítást és a kényelmet. Ezen keresztül érhetsz el egy sor adatot és statisztikát a Niroval megtett útjaidról és az autóról. Akármerre is jársz. Az appon keresztül, akár távolról irányíthatsz szolgáltatásokat – például a klímát. A funkciók között megtalálható az útiterv elküldése az autónak indulás előtt, a tartózkodási hely lekérése, az akkumulátor töltöttség ellenőrzése, a jármű adatainak és a diagnosztikai figyelmeztetések követése.*

*Az utastéri klíma és a töltés irányítása funkció csak az e-Niro változat esetén elérhető.

Akciós modelleink

Kia-Pappas érvek

Hívja Kia értékesítő munkatársainkat, akik örömmel állnak rendelkezésére:

Jogi nyilatkozat

Az itt található technikai adatok és specifikációk elvárható értékek, további fejlesztések és egyöntetűsítés után változhatnak. Az értékek változtatásának jogát fenntartjuk.

(1) Kia 7 év / 150,000 km garancia A Kia garancia az autó első első üzembe helyezéstől számított 7 évre vagy 150 000 megtett km-re érvényes. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron). Az egyes régiókban pl. a fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in Hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150.000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Kizárólag a tiszta elektromos (EV) járművek akkumulátoraira a Kia 65%-os töltöttséget szavatol a garancia időtartama alatt. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesse a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat.

(2) 7 év térképfrissítés A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

(3) TomTom® Live szolgáltatások / Kia Live szolgáltatások A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembe helyezés között eltelt idővel csökken.

(3.1) UVO Connect A Kia modelled információs és irányító szolgáltatása; A szolgáltatás a jármű első értékesítésétől számított 7 éven át díjmentes, p.l. attól a naptól számítva, amikor az értékesítési szerződés életbe lép, eddig az időszakig a változtatás jogát fenntartjuk. A működés részletes ismertetése és a használat feltételei elérhetők a Kia szerződött partnereinél és a kiamotors.hu oldalon. A szolgáltatás használatához iOS vagy Android operációs rendszert futtató okos eszköz használata és mobil adat előfizetés szükséges, ami költséggel járhat.

(4) Vezetési mód választás A vezetési mód választás (DMS) kizárólag a DCT sebességváltóval szerelt modellekben elérhető.

(5) Vezeték nélküli telefon töltés A töltő a Qi technológiát támogató, vagy Qi adapterrel ellátott készülékekkel működik. (

6) DRIVE WiSE Technológiák A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(7) Sávkövető segéd A sávkövető segéd (LFA) kizárólag a DCT sebességváltóval szerelt modellekben elérhető.

(8) Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) A Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA) csupán támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, a közlekedés szabályainak betartásával, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A DRIVE WiSE technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

 

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.