Az új Arocs.

Optimális megoldás az építőiparban.

Az új Mercedes-Benz Arocs 41 42K 8x4 billencs hátrabillenő felépítménnyel már 105 000 Euro+áfa áron elérhető a Pappas Auto-nál!


Ha Ön is nagy teherbírású, megbízható munkatársat keres vállalkozásához, már meg is találta!

Az Arocs robusztussága és nagy teherbíró képessége már a feladatorientált vezetőfülkéken is megmutatkozik. Ennek bizonyítéka a hosszú élettartamú, rendkívül ellenálló vezetőfülke-vázszerkezet, valamint a robusztus, erőteljes design. A rendkívül kényelmes vezetésről és munkavégzésről például három különböző műszerfalváltozat gondoskodik, amelyekhez multifunkciós kormány tartozik, de ezt szolgálja a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika és a széles, kényelmes ülések nagy választéka is. A kiemelkedő komfortot egyedülálló konnektivitás és olyan felszereltségek teszik tökéletessé, mint az új MirrorCam vagy az elektronikus rögzítőfék.

Bővebben modellünkről: Mercedes-Benz Arocs »

További kérdésekkel forduljon bizalommal a Pappas Auto Mercedes-Benz értékesítői csapatához:

A kép illusztráció. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat. Ez a hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A tévedés és eladás jogát fenntartjuk.