Mercedes me Adapter előnyök

Konnektivitás továbbgondolva.

A Mercedes me Adapter teljesen új élménnyé teszi a párbeszédet gépkocsijával. Jegyeztesse fel automatikusan a megtett utakat vagy a tankolásait az okostelefonján, találja meg könnyen és gyorsan leparkolt autóját, és tartsa mindig szemmel gépkocsija aktuális adatait, mint a kilométeróra állása és az üzemanyagszint! Bármikor, kényelmesen, a Mercedes me Adapter alkalmazással. Profitáljon az egyéni Karbantartás-menedzsment előnyeiből, és kapjon Önnek megfelelő ajánlatokat szervizlátogatásai alkalmával Mercedes-Benz szervizpartnerétől. Meghibásodás vagy baleset esetén gyors és hatékony segítséget kap a megfelelő ellenőrző listáknak és az Ügyfélszolgálattal való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően, valamint a gépkocsiadatok és (függően okostelefon-beállításaitól) az Ön pillanatnyi helyének megküldésével. Egyidejűleg hozzáférést kap számos ajánlathoz, szolgáltatáshoz és információhoz is a Mercedes me világából.

 

 

Gépkocsim

Kapjon mindig tájékoztatást gépkocsija legutóbb tárolt adatairól: üzemanyagszint, futásteljesítmény, a parkolás időtartama, és egészítse ki ezeket egy fotóval gépkocsijáról, a biztosítási adatokkal és rendszámával – a Jármű állapotának lekérdezése és a Gépkocsikezelés segítségével minden szükséges információ bármikor jól hozzáférhető.

Útjaim

Használja az útvonallistát, export- és szerkesztésfunkcióval, hogy áttekintést kapjon megtett útjairól. Adjon hozzá megjegyzéseket, kategorizálja útjait, és tartsa szemmel a megtett kilométereket és a szükséges menetidőket. Így egy útnyilvántartás kitöltése gyerekjátékká válik.

Parkolás & gépkocsikeresés

A gépkocsi helyzetének egy út végén való automatikus mentésével bármikor kényelmesen megtalálhatja gépkocsiját. A fotók és kiegészítő megjegyzések még egyszerűbbé teszik a keresést. Ezen kívül segít Önnek az alkalmazás a parkolás időtartamának szemmel tartásában is, és időzítővel emlékezteti Önt a parkolási idő végére.

Baleset & meghibásodás

Meghibásodás vagy baleset esetén a Mercedes me Adapter segítségével gyorsabban és megbízhatóbban kap segítséget. A közvetlen kárjelentés kiegészíthető a diktálás- és fotófunkcióval. Automatikusan elküldetheti a rendszerrel gépkocsija adatait és (függően okostelefon-beállításaitól) tartózkodási helyét, hogy az Ügyfélszolgálatnak segítsen a gyors segítségnyújtásban.

Márkakereskedőm

Bármikor lehetősége van rá, hogy személyes Pappas Auto Mercedes-Benz márkaszervizével egyszerűen és kényelmesen, az alkalmazáson keresztül telefonon vagy e-mailben felvegye a kapcsolatot. A szervizidőpont-kéréssel közvetlenül kérhet időpontot a Pappas Auto Mercdes-Benz márkaszervizénél.

Kereskedő keresése

Találja meg a legközelebbi Mercedes-Benz szervizpartnert egész egyszerűen az Ön GPS-adatai, a kívánt város alapján, vagy a közelben keresve. Minden fontos adat és kapcsolatfelvételi lehetőség közvetlenül megjelenik.

Karbantartás-menedzsment

Gépkocsija karbantartáshoz kapcsolódó adatait a rendszer Mercedes-Benz szervizpartnere rendelkezésére bocsátja. A szerviz így a karbantartási időpontok alkalmával testre szabott, személyes ajánlatot küldhet Önnek a Mercedes me portálon keresztül.

Emlékeztető

Állítson be emlékeztetőt, hogy időben figyelmeztetést kaphasson a fontos időpontokról, mint pl. a nagy szerviz.

Tankolás

A tankolásokat a Mercedes me Adapter automatikusan dokumentálja, és azok exportálhatók, valamint szerkeszthetők, és pl. a literárral vagy egy jegyzettel kiegészíthetők.