Itt az idő. Legyen Mercedes-Benz tulajdonos. Most.

Integrált Szerviz Csomag

A gyártómű által biztosított 24 hónapos jótállás, illetve az Integrált Szervizcsomag keretében nyújtott 4 év vagy 120.000 km kiterjesztett garancia biztosításon túl a MOST kampány időtartamán belül (2019. április 3. és 2019. május 31. között) megrendelt Mercedes-Benz személyautókhoz (A, B, CLA, C, E, CLS, S, SL, SLC, GLA, GLC, GLE, GLS, G (BM463), AMG-GT, V osztályok) további egy év vagy 150.000 km (amelyik előbb bekövetkezik) garancia biztosítást nyújtunk. A garancia biztosítás feltételeire az Integrált Szervizcsomag ismertető füzet kiterjesztett garanciára vonatkozó részei irányadóak.

 

Finanszírozási ajánlatok

Minden, az ajánlatban részt vevő Mercedes-Benz modell most kivételes áron elérhető.
De emellett Ön igénybe veheti a 4,99%-os változó kamatozású finanszírozást a teljes modellpalettára.

Részletes információ.

Aktuális ajánlataink:

További okok, amiért most érdemes Mercedes-Benzt vásárolni


Integrált vezetéstechnikai oktatás

A Mercedes-Benz Driving Events tréningjei felkészítik Önt számtalan olyan veszélyes szituációra, amelyek a mindennapi autózás során előfordulhatnak.

U17 - Első vezetésélmény program

Ez a tréning azoknak a 14 -17 év közötti és 150 cm-nél magasabb fiataloknak szól, akik első vezetésélményüket egy Mercedes-Benz kormánya mögött akarják megszerezni.

* Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk. Az ár az áfát (27%), valamint a regisztrációs adót tartalmazza. 

A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza.
A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO2-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást. A fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó értékek a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változnak.