Ragadja meg a lehetőséget és vigye haza álmai Mercedes-Benz modelljét!

A Pappas Auto-nál rendkívül kedvező árakkal várjuk kedves Ügyfeleinket limitált darabszámban A-osztály, B-osztály és CLA Coupé modellekre! 

Kedvezményes modellek:

Mercedes-Benz A 160 benzines modell már 5 990 000 Ft-ért

Mercedes-Benz B 160 benzines modell már 6 499 000 Ft-ért

Mercedes-Benz CLA 180 benzines modell már 7 599 000 Ft-ért

Integrált Szerviz Csomaggal 2019. december 30-ig vagy a készlet erejéig!

A limitált szériás modellek már november utolsó és december első hetében megérkeznek a Pappas Auto-hoz, így megtekintésükre a szalonban ekkortól kerülhet sor.

 


Felkeltettük érdeklődését? 

Kérjen személyes időpontot és egyedi árajánlatot Mercedes-Benz értékesítő kollégáinktól!

A promócióban szereplő képek illusztrációk. A meghirdetett modellek pontos leírásáról és részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. Tájékoztatásunk nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem. A promóció akciós árai a készlet erejéig, illetve legkésőbb 2019.12.30-ig érvényesek.

Kapcsolatfelvétel

Személyes adatok
/
Az Ön üzenete
Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *
Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

A jelölőnégyzetek kiválasztásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Pappas Auto az Ön által megadott személyes adatokat automatizált módon feldolgozza és a Pappas Auto által forgalmazott termékek és szolgáltatásokról történő tájékoztatás, ajánlatadás illetve reklámtevékenység végzése valamint ügyfélelégedettségi és marketing statisztika végzése céljából kezelje.

A jelen hozzájárulás bármikor visszavonható e-mailben az adatvedelem@pappas.hu e-mail címre küldött üzenet útján valamint írásban a Pappas Auto Magyarország Kft. 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre küldött levél útján. Az elektronikus úton küldött hírlevélhez történő hozzájárulást a hírlevélben szereplő linkre történő kattintással bármikor visszavonhatja.

A jelen nyilatkozat útján adott hozzájárulása arra az esetre vonatkozik, amennyiben a kapcsolatfelvétel nem szerződéses vagy jogi kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

* Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk. Az ár az áfát (27%), valamint a regisztrációs adót tartalmazza. 

A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza.
A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO2-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást. A fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó értékek a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változnak.