24 hónap garancia a Pappas Autonál vásárolt Continental gumiabroncsra

A Continental csúcsminőségű gumiabroncsai minden időben kiemelkedő biztonságot, különleges utazási kényelmet és optimális tapadást kínálnak, mindezt kifogástalan menetteljesítmény mellett. Optimális tapadás minden időben! Mi a Pappas Auto-nál 24 hónap garanciát nyújtunk Continental gumiabroncs vásárlása esetén.

A gumiabroncs-garancia a következő károk esetén érvényes: 

  • levegőveszteség 
  • útpadka okozta sérülések 
  • rongálás 

A kártalanítás mértéke: 

  • 6 mm-nél nagyobb profilmélység esetén  a vételár 80%-a 
  • 4-6 mm-nél profilmélység esetén a vételár 50%-a 
  • 2-4 mm profilmélység esetén a vételár 30%-a 

Levegőveszteség esetén a gumiabroncsot lehetőség szerint kijavítjuk. A szokványos elhasználódás, valamint a nem rendeltetésszerű használat okozta és abból adódó sérülések nem tartoznak a garancia védelme alá. A kártalanítás vásárlási utalvány formájában történik, amely új Continental gumiabroncs vásárlása esetén használható fel. Ilyen esetben a leszerelés és a centírozás Önnek díjmentes. A garancia a gumiabroncs vásárlásától 24 hónapig érvényes. A garancia kizárólag a Pappas Auto Magyarország Kft. szervizeiben vásárolt és felszerelt Continental gumiabroncsokra érvényes. 

Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

 

 

 

A  Pappas Auto hírlevelében hónapról hónapra informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, izgalmas termékújdonságainkról, szerviz-akcióinkról és legújabb híreinkről.

Célunk, hogy segítsük az Ön személyes dinamizmusát, illetve mobilitásának megőrzését a mindennapok során – hiszen erre kötelez minket szlogenünk: Klasszisokkal vezet.
 

A Pappas Auto Hírlevél regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/