24 hónap garancia minden Continental gumiabroncsra*

A gumiabroncs-garancia a következő károk esetén érvényes: 

  • levegőveszteség 
  • útpadka okozta sérülések 
  • rongálás 


A kártalanítás mértéke: 

  • 6 mm-nél nagyobb profilmélység esetén  a vételár 80%-a 
  • 4-6 mm-nél profilmélység esetén a vételár 50%-a 
  • 2-4 mm profilmélység esetén a vételár 30%-a 


Levegőveszteség esetén a gumiabroncsot lehetőség szerint kijavítjuk. A szokványos elhasználódás, valamint a nem rendeltetésszerű használat okozta és abból adódó sérülések nem tartoznak a garancia védelme alá. A kártalanítás vásárlási utalvány formájában történik, amely új Continental gumiabroncs vásárlása esetén használható fel. Ilyen esetben a leszerelés és a centírozás Önnek díjmentes. A garancia a gumiabroncs vásárlásától 24 hónapig érvényes. A garancia kizárólag a Pappas Auto Magyarország Kft. szervizeiben vásárolt és felszerelt Continental gumiabroncsokra érvényes, minimum 2 mm-es profilmélység esetén ezen jótállási jegy bemutatása mellett. 

Kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 

 

 

 

A Pappas Online Klub keretén belül a Pappas Auto hírlevelével hónapról hónapra ingyenesen informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, termékújdonságokról, szerviz-akcióinkról és rendezvényeinkről. Minden hírlevél végén megtalálható az esetleges lejelentkezés lehetősége is.

Hírlevelünkben havonta egy exkluzív Online Vouchert is letölthet, amely kizárólag a Pappas Online Klub tagjai számára biztosít rendkívüli kedvezményt a kijelölt időszakban egy meghatározott termékre vagy szolgáltatásra. Kísérje figyelemmel minden hónapban az Online Voucher tartalmát!

Hírlevelünk időről időre nyereményjátékokat is tartogat. A Pappas Auto és stratégiai partnereinek felajánlásával értékes díjak találnak gazdára a Pappas Online Klub tagjai körében. A nyereményjátékra való eseti jelentkezés a hírlevélen keresztül lehetséges.

 

Pappas Online Klub Regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/