Jubileumi ajánlatok a 30 éves Pappas Auto-tól

Három évtizede vagyunk jelen a magyar autópiacon, piacvezető szerepünkkel, innovatív, ügyfélközpontú megoldásainkkal, összeszokott értékesítő és szervízcsapatunkkal mára megkerülhetetlen szereplője lettünk a hazai autós életnek. Immáron 30 éve csalunk mosolyt ügyfeleink arcára, 30 éve adjuk át a prémium és minőségi modellek kulcsait, 30 év szakértelmével segíti vásárlóinkat a profi és elhivatott értékesítői és szerviz csapatunk. Piacvezető márkakereskedőként, szakmai tapasztalatinkra támaszkodva, őrizzük az autóvezetés szenvedélyét. Születésnapunk alkalmából szeretnénk meglepni Önöket legjobb ajánlatainkkal, melyek közül, ha bármely felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal!
 

Születésnapunk alkalmából szeretnénk Önöket meglepni a 30 legjobb ajánlatunkkal. 

További részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!


JOGI NYILATKOZAT

A tájékoztatás egyike sem minősül ajánlattételnek, és a tájékoztatás nem teljes körű. Az akciók a készlet erejéig tartanak. A nyomdai és a szerkesztési hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árakra és az akciók feltételeire vonatkozóan a változtatás jogát fenntartjuk. Részletes információkért forduljon a Pappas Auto márkakereskedéseihez.

Valamennyi feltüntetett induló ár az áfát, valamint a regisztrációs adót tartalmazza.
Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.

A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.