A jobb közelebb van, mint gondolná.

Fedezze fel különleges, limitált Mercedes-Benz ajánlatainkat!

Látogasson el a Pappas Auto Mercedes-Benz márkakereskedéseibe! Vállalatunk a Mercedes-Benz filozófia szellemében várja Önt, miszerint: „a legjobbat vagy semmit".

Nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása mellett munkatársaink felkészültségére, szaktudására. Folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy mindig a lehető legfrissebb, legteljesebb információkkal és tudással álljunk az Önök rendelkezésére. Valamennyi munkatársunk Mercedes-Benz certifikációval rendelkezik, értékesítőink összességében több mint 40 éves tapasztalata a Mercedes-Benz márka tekintetében biztos pontot jelent Ügyfeleink számára egy komoly döntés meghozatalánál. Munkánkat termékszakértőink is támogatják. Szakmai tapasztalatunk mellett Ügyfeleink és a Mercedes-Benz márka iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsünk nap, mint nap.

 

Bizonyosodjon meg erről! Örömmel mutatjuk be a Mercedes-Benz vadonatúj, 2020-ban debütált Limited Edition modelljeit:

Kérjen személyes időpontot értékesítő kollégáinktól és ismerje meg a kiválasztott Mercedes-Benz Limited Edition modellünket bemutatótermünkben!

 

A hirdetésben szereplő árak az adott felszereltségű modellekre vonatkozó maximált fogyasztói árak. A tájékoztatás nem teljes körű. A képek illusztrációk. A részletekért látogasson el márkakereskedéseinkbe!