A jövő az elektromos autózásé: Ismerkedjen meg az új eVan ökoszisztémával!

Töltse fel energiával vállalkozását! Mi elvégezzük a számításokat, Ön pedig összehasonlíthatja az eredményeket.

Azon gondolkodik, hogy átvált az elektromobilitásra, és szeretné tudni, hogy már ma megtehetné-e ezt? Eszközeinkkel segítjük megválaszolni ezt a kérdést.

Modern meghajtás, a jól bevált erősségekkel kombinálva: az eSprinter zárt áruszállító.


Akár 157 km helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedés.

Az eSprinter a legmodernebb mobilitási megoldás, ha gépkocsija mindenekelőtt városi forgalomban, tervezhető fuvarokat végez. Hatékony elektromos meghajtásával, 85 kW-ig (116 LE) éppolyan megbízható, gazdaságos és rugalmas, ahogyan azt már 25 éve egy Sprintertől elvárhatja.
A eSprintert standard hosszban (A2), magas tetővel rendelheti meg. 11 m³-es rakterét az elektromos meghajtás semmilyen módon sem korlátozza. A hasznos terhelés akár 1010 kg is lehet a szériakivitelhez tartozó, ill. akár 856 kg az extraként rendelhető akkumulátorkapacitással.
Elektromobilitás, továbbgondolva.

Ha mérlegeli, hogy belépjen-e az elektromobilitás világába, hamar tapasztalni fogja, hogy itt sokkal többről van szó, mint egy elektromos meghajtású gépkocsiról. Specialistáink ezért Önnel együttműködve kifejlesztenek egy kifejezetten az Ön vállalkozására szabott koncepciót az Ön elektromobilitására – a mi eVan ökoszisztémánkat. Ehhez tartoznak többek között az ehhez illeszkedő töltési infrastruktúra kialakítása, a helyszíni szolgáltatások és a kapcsolattartási szolgáltatások. A Mercedes-Benz Vans márka fő ígéretei, mint az ergonómia, munkahelyi biztonság, kényelem és biztonság, magától értetődően az eSprinter erősségei is.

 

Maximális hatótávolság vagy hasznos terhelés – Öné a választás!

eSprinterét a hatótávolság vagy hasznos terhelés tekintetében egészen az igényei szerint optimalizálhatja. Először válassza ki az Önnek megfelelő akkumulátorkapacitást: a szériafelszereltségként használható 35 kWh akkumulátorkapacitás kb. 1010 kg maximális hasznos terhelést tesz lehetővé. Hosszabb utakra válassza az extraként rendelhető 47 kWh akkumulátorkapacitást. A Combined Charging Systemnek (CCS) és az extraként rendelhető max. 80 kW töltési teljesítménynek köszönhetően az eSprinter a töltéskor épp ilyen rugalmasnak mutatkozik. A különleges üzletági követelmények kielégítésére pedig komplett megoldások, valamint felépítmény- és átépítési megoldások állnak rendelkezésére.

 

Fejlett meghajtás, jól bevált erősségekkel kombinálva.

A nagyon hatékony elektromotor nagy vonóerejével és rendkívül nyugodt járásával győzi meg. Egy belső égésű motorhoz képest az elektromotor lényegesen magasabb hatásfokkal rendelkezik, közel zajtalan, és maximális forgatónyomatéka már az első motorfordulattól rendelkezésre áll. Ha az áramot az elektromos gépkocsihoz alternatív energiaforrásokból nyerik, a meghajtás nem okoz károsanyag-kibocsátást. Ez az elektromotort a városokban, amelyekben jelenlegi nagyfokú károsanyag-terhelés jellemző, és egyre szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírások vannak érvényben, gazdaságos és ökológiai szempontból jövőorientált meghajtási móddá teszi. Ehhez hozzájárul az is, hogy egy elektromotor, egy belső égésű motorral összehasonlítva, kevesebb kopó alkatrésszel rendelkezik, és alacsonyabb karbantartási igényű.

 

25 év tapasztalat, amely elektromosan is segít Önnek tovább jutni.

Minden Sprinterben 25 év tapasztalat rejlik, és az eSprinter is ezen alapul. Az elektromos meghajtás moduljainál is profitálhat az alkalmazott részegységek kiforrottságából, hiszen az eSprinter moduljainak összetevői a személygépkocsi-fejlesztésből származnak, és már jó néhány éve alkalmazzuk őket alternatív meghajtású gépkocsikban.
Átadáskor egy kiforrott gépkocsit vehet át, Mercedes-Benz minőségben, amelynek elektromos meghajtása és fűtése kiállta széles körű téli tesztjeinket, akár mínusz 30 °C-os hőmérsékleteken is.

Tovább a eSprinter modell oldalára


 

eVito Zárt áruszállító. Tökéletesen az igényekre szabva.

Akár 150 km hatótávolság.

Az eVito zárt áruszállító éppen olyan funkcionális, biztonságos és kényelmes, mint ahogy azt egy Mercedes-Benz Vitótól megszokhattuk. A rendkívül hatékony elektromotor teljesítménye max. 85 kW (116 LE) [eVito zárt áruszállító, haszongépjárműként forgalomba helyezve (N1). Áramfogyasztás kombinált tesztciklusban 26,7 kWh/100 km, CO2-kibocsátás 0 g/km] [*], forgatónyomaték: max. 295 Nm.
Max. 150 km,  hatótávolságával az eVito zárt áruszállító mindenekelőtt a városi közlekedésre alkalmas. Felhasználható akkumulátorkapacitása 35 kWh, max. 7,4 kW töltőteljesítménynél kb. 6 óra alatt tölthető fel 0-ról 100 %-ra. Raktérfogata max. 6,6 m³, így semmilyen korlátozással nem kell számolnia az elektromos hajtás miatt.
 

1 A megadott 150 km hatótáv nem maximum csak a szigorúbb WLTP szabvány szerinti vegyes használat mellett megtehető. Elektromos meghajtású Mercedes-Benz transzporterének hatótávolsága először is függ a jármű-konfigurációtól, kiváltképpen a legnagyobb sebesség megválasztásától. A tényleges hatótávolságot ezenkívül az egyéni vezetési stílus, az útviszonyok, a közlekedési feltételek, a külső hőmérséklet, a klímaberendezés, a fűtés és a további elektromos fogyasztók használata is befolyásolják. A teljesítménykijelző és a rekuperációfokozatok segítenek Önnek az akkumulátortöltés lehető leghatékonyabb kihasználásában és a nagy hatótávolság elérésében.

 

Az elektromos energia lehető leghatékonyabb felhasználása.

Az intelligens működési stratégia gondoskodik a lehető leggazdaságosabb energiafelhasználásról: a három menetprogrammal − „E+“, „E“ és „C“ −, valamint az öt energia-visszanyerési fokozattal − „D– –“, „D–“, „D“, „D+“ és „D Auto“ − optimalizálhatja az áramfogyasztást és ezzel a hatótávolságot is. A rekuperáció során energia nyerhető vissza, amikor a gépkocsi lassít. A „D Auto“ energia-visszanyerési fokozatban az automatikusan bekapcsoló ECO asszisztens segít a lehető legjobban használni az akkumulátortöltést. Önműködően a menethelyzethez igazítja az energia-visszanyerési fokozatot.

 

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

A számos kapcsolódási ponttal ellátott információs és kommunikációs rendszerek a legjobb összeköttetésről és kiváló szórakozásról gondoskodnak. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

 

Készen áll, ha Ön is.

Az eVitót partnerként hamar nagyra fogja értékelni. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Átadáskor egy kiforrott gépkocsit vehet át, Mercedes-Benz minőségben, amelynek elektromos meghajtása és fűtése kiállta széles körű téli tesztjeinket, akár mínusz 30 °C-os hőmérsékleteken is. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával és strapabíró anyagokkal a belső térben, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

 

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: az eVito tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. A robusztus és kényelmes üléseken a hosszabb utak is a lehető legkényelmesebben telnek. Hideg időben értékes plusz a vezető számára szériafelszereltségként rendelkezésre álló ülésfűtés. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés is választható. A külön rendelhető audiorendszerek jó kapcsolatot és szórakozást tesznek lehetővé útközben, valamint az Audio 40 navigációs rendszerrel arról is gondoskodnak, hogy könnyebben elérje útja célját.

 
Helyi károsanyag-kibocsátás nélküli és kis zajszintű elektromotor.
A rendkívül hatékony, max. 85 kW (116 LE) teljesítményű elektromotor [eVito zárt áruszállító, haszongépjárműként forgalomba helyezve (N1). Áramfogyasztás kombinált tesztciklusban 26,7 kWh/100 km, CO₂-kibocsátás 0 g/km nagy vonóerejével és nagyon nyugodt futásával győzi meg. Egy belső égésű motorhoz képest az elektromotor lényegesen magasabb hatásfokkal rendelkezik, közel zajtalanul működik, és maximális forgatónyomatéka már az első motorfordulattól rendelkezésre áll. Ha az áramot az elektromos gépkocsihoz alternatív energiaforrásokból nyerik, a meghajtás nem okoz károsanyag-kibocsátást. Ez az elektromotort gazdaságos és ökológiai szempontból jövőorientált meghajtási móddá teszi a városokban, amelyekben jelenlegi nagyfokú károsanyag-terhelés jellemző, és egyre szigorúbb károsanyag-kibocsátási előírások vannak érvényben. Ehhez hozzájárul az is, hogy egy elektromotor, egy belső égésű motorral összehasonlítva, kevesebb kopó alkatrésszel rendelkezik, és alacsonyabb karbantartási igényű. Így például nem kell az olajcsere költségeivel számolnia az üzemeltetés során.
 

Raktérfogata fontos érv: az eVito zárt áruszállító.

eVito Tourer, Gazdaságos elektromos hajtás, a jármű jól bevált erősségeivel kombinálva.

Akár 360 km helyi károsanyag-kibocsátás nélküli út.

Az eVito Tourer PRO éppen olyan funkcionális, biztonságos és kényelmes, mint ahogy azt egy Mercedes-Benz Vitótól megszokhattuk. A rendkívül hatékony, max. 150 kW (204 LE) teljesítményű elektromotor [eVito Tourer PRO, személygépkocsiként forgalomba helyezve (M1). Áramfogyasztás kombinált tesztciklusban 27,8 kWh/100 km, CO2-kibocsátás 0 g/km] [*] forgatónyomatéka max. 362 Nm.

Max. 360 km1 hatótávolsága lehetővé teszi, hogy a város határain is túlmerészkedjen vele. Felhasználható akkumulátorkapacitása 90 kWh, és gyorstöltő állomáson max. 110 kW töltőteljesítmény mellett kb. 45 perc alatt tölthető fel 10-ról 80%-ra. Tágas belső terében − maximálisan nyolc ülőhellyel, plusz vezető − nem kell semmilyen korlátozással számolnia az elektromos hajtás miatt.

1 A megadott 360 km hatótáv nem maximum csak a szigorúbb WLTP szabvány szerinti vegyes használat mellett megtehető. Elektromos meghajtású Mercedes-Benz transzporterének hatótávolsága először is függ a jármű-konfigurációtól, kiváltképpen a legnagyobb sebesség megválasztásától. A tényleges hatótávolságot ezenkívül az egyéni vezetési stílus, az útviszonyok, a közlekedési feltételek, a külső hőmérséklet, a klímaberendezés, a fűtés és a további elektromos fogyasztók használata is befolyásolják. A teljesítménykijelző és a rekuperációfokozatok segítenek Önnek az akkumulátortöltés lehető leghatékonyabb kihasználásában és a nagy hatótávolság elérésében.

 

Az elektromos energia lehető leghatékonyabb felhasználása.

Az intelligens működési stratégia gondoskodik a lehető leggazdaságosabb energiafelhasználásról: a három menetprogrammal − „E+“, „E“ és „C“ −, valamint az öt energia-visszanyerési fokozattal − „D– –“, „D–“, „D“, „D+“ és „D Auto“ − optimalizálhatja az áramfogyasztást és ezzel a hatótávolságot is. A rekuperáció során energia nyerhető vissza, amikor a gépkocsi lassít. A „D Auto“ energia-visszanyerési fokozatban az automatikusan bekapcsoló ECO asszisztens segít a lehető legjobban használni az akkumulátortöltést. Önműködően a menethelyzethez igazítja az energia-visszanyerési fokozatot.

 

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

A számos kapcsolódási ponttal ellátott információs és kommunikációs rendszerek a legjobb összeköttetésről és kiváló szórakozásról gondoskodnak. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

 

Készen áll, ha Ön is.

Az eVitót partnerként hamar nagyra fogja értékelni. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Átadáskor egy kiforrott gépkocsit vehet át, Mercedes-Benz minőségben, amelynek elektromos meghajtása és fűtése kiállta széles körű téli tesztjeinket, akár mínusz 30 °C-os hőmérsékleteken is. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával és strapabíró anyagokkal a belső térben, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.
 

 
Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: az eVito tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. A robusztus és kényelmes üléseken a hosszabb utak is a lehető legkényelmesebben telnek. Hideg időben értékes plusz a vezető számára szériafelszereltségként rendelkezésre álló ülésfűtés. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, extraként rendelhető dupla első utasülés is választható. A külön rendelhető audiorendszerek jó kapcsolatot és szórakozást tesznek lehetővé útközben, valamint az Audio 40 navigációs rendszerrel arról is gondoskodnak, hogy könnyebben elérje útja célját.

 

Rugalmas töltés a különböző töltőállomásokon.

Tekintse meg eVito Tourer árlistánkat

További részletes információkkal kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!