Ajándék Kuponfüzet

Kiemelten fontos számunkra, hogy Ügyfeleinket egyedi kedvezményekkel lepjük meg. 

A bizalom kifizetődik
A Pappas Auto mindig arra törekszik, hogy a legjobb szervizszolgáltatásokat biztosítsa Önnek az autóját érintő valamennyi kérdés és probléma esetén. Ha a mobilitásról van szó, Ön is bátran megbízhat sokéves tapasztalatunkban, professzionális szervizünkben és az eredeti alkatrészekre vonatkozó garanciákban. Mindezek segítségével biztosíthatja gépjárműve tökéletes biztonságosságát és hosszú távú értékállóságát. Kuponfüzetünkben ingyenes külső-belső takarítástól a kedvezményes tartozékvásárlást biztosító utalványig számos kedvező ajánlatot kínálunk Önnek. Ezen Pappas-utalványok bármelyik telephelyünkön beválthatók, legyen az akár Budapesten, Szegeden, Pécsett, Székesfehérváron vagy Debrecenben. Ha szervizszolgáltatást kíván igénybe venni, kérjük, egyeztessen időpontot a munkatársainkkal. 

Egyedi partnerajánlatok
Ön most a Pappas Auto kiemelt partnereinek köszönhetően egyedülálló kedveményekben is részesülhet. Éljen a lehetőséggel, hiszen most számtalan vonzó lehetőség közül válaszhat. 

Használja ki a Pappas Auto Kuponfüzet Csomagjának előnyeit és élvezze a gondtalan utazást új gépkocsijával!

 
 

A Pappas Online Klub keretén belül a Pappas Auto hírlevelével hónapról hónapra ingyenesen informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, termékújdonságokról, szerviz-akcióinkról és rendezvényeinkről. Minden hírlevél végén megtalálható az esetleges lejelentkezés lehetősége is.

Hírlevelünkben havonta egy exkluzív Online Vouchert is letölthet, amely kizárólag a Pappas Online Klub tagjai számára biztosít rendkívüli kedvezményt a kijelölt időszakban egy meghatározott termékre vagy szolgáltatásra. Kísérje figyelemmel minden hónapban az Online Voucher tartalmát!

Hírlevelünk időről időre nyereményjátékokat is tartogat. A Pappas Auto és stratégiai partnereinek felajánlásával értékes díjak találnak gazdára a Pappas Online Klub tagjai körében. A nyereményjátékra való eseti jelentkezés a hírlevélen keresztül lehetséges.

 

Pappas Online Klub Regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/