Az új Alfa Romeo Junior már elérhető a Pappas Auto-nál!

Sportosság kompakt formában

Vegytiszta Alfa Romeós vezetési élmény és magabiztosság az utakon. 410 km WLTP kombinált hatótávolság, 20 perces töltés 20-ről 80 százalékra. Sportos és magával ragadó, a vezetőt középpontba helyező  beltér a még erőteljesebb élményért. Tágas beltér, hogy minden alapvető fontosságú csomag elférjen a 400 literes csomagtérben.

Az Alfa Romeo Junior kiemelkedő menetdinamikával, nagyszerű agilitással és könnyedséggel javítja a vezetési élményt. Elképesztő teljesítményétől kezdve a csúcstechnológiáig ez az új sportos kompakt autó készen áll arra, hogy feldobja mindennapjait.

Töltse le árlistánkat.

Annyira stílusos, amennyire csak lehet

A stílus és az innováció tökéletes elegye: az olasz stílus legújabb intepretációja páratlan részletekkel kiegészítve.

 

Szenvedély az utakon

Kivételes vezethetőség egy valódi Alfa Romeónak: magabiztosság és irányíthatóság, kiváló úttartás és stabilitás bármilyen körülmények között.

 

Kiemelkedő irányíthatóság

Az Alfa Romeo Junior az autó környezetét folyamatosan felügyelő, 2-es szintű vezetéstámogató rendszerekkel javítja a vezethetőséget és a vezetési élményt.

 

Több kapcsolat

Az Alfa Connect Services fejlett fedélzetiszolgáltatásokat kínál: a zökkenőmentes interakció és a kényelem érdekében a ChatGPT generatív mesterséges intelligencia által támogatott, továbbfejlesztett hangasszisztens is rendelkezésre áll.

Modern, sportos és elegáns. Az ideális csomag megtalálásával az útra viheti saját stílusát.

Techno csomag

A vezetési élményt a csúcstechnológiát képviselő csatlakoztott szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal teheti erőteljesebbé. Olyan innovatív funkciókat tartalmaz, amelyek a csatlakoztatott elektromobilitási élményt kínálják.

 

Premium csomag

Az eleganciát és merész kifinomultságot értékelők számára aprólékosan megtervezett Prémium csomag a stílus és a hangulat kifinomult részleteit kínálja, amelyet úgy terveztek, hogy minden pillanatot feldobjon a sportos kisautó volánja mögött.

 

Sport csomag

Engedje szabadjára sportos énjét a Sport csomaggal, amelyet azoknak a vezetőknek terveztünk, akik imádják a precizitást és az esztétikumot. Valódi Alfa Romeós vezetési élmény olyan funkciókkal, amelyek tovább emelik a teljesítményért és stílusért való rajongást.


Két merész elektromos lélek

Az Alfa Romeo Junior az elektromos autók birodalmába belépve két villanyos változattal büszkélkedhet, 156 LE és 240 LE érhető el: mindkettő egy-egy különleges vezetési stílushoz készült, amelyet az Alfa Romeo sportos DNS-ének esszenciája egyesít.

Az Alfa Romeo Junior méreteit úgy alakítottuk ki, hogy a tökéletes, sportos kompakt autó megtestesítője legyen: 4173 mm hosszú és 1535 mm magas (1505 mm a Veloce esetében). A csomagtartó tágas, akár 400 literes, bőséges tárolóhelyet kínál a csomagoknak és a holmiknak, ezáltal sokoldalú és praktikus választás a városi ingázáshoz és az országúti utazásokhoz egyaránt. Emellett 18" és 20" méretű könnyűfém felnikkel is rendelhető.


További részletekről kérjük érdeklődjön Alfa Romeo értékesítő munkatársainknál!