Egyedi modellajánlatok. Legyen Mercedes-Benz tulajdonos.

Aktuális ajánlataink:


* Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatást, a szériafelszereltség megváltoztatását ill. a tévedés jogát fenntartjuk. Az ár az áfát (27%), valamint a regisztrációs adót tartalmazza. 

A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza.
A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt, amely kb. egyharmad városban és kétharmad városon kívül vezetett részből áll. A fogyasztás mellett a CO2-kibocsátás mérése is megtörtént. A feltüntetett fogyasztási értékek az alapfelszereltségű járművekre vonatkoznak. A kiegészítő felszerelések (például szélesebb gumiabroncsok) jelentős mértékben befolyásolhatják a fogyasztást. A fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó értékek a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változnak.