Élményekkel teli luxus – Jubileumi ajánlat a 30 éves Pappas Auto-tól

Vásároljon most Mercedes-Benz V-osztályt és legyen Öné az akár 2,5 millió forintos nagycsaládos állami támogatás illetve a travel edition utazószett egyike*!

A Pappas Auto  30 éves jubileuma alkalmából vásárlóinak a kedvezményes áron túl, egy travel edition utazószettel is kedveskedik, amelynek tartalma 2 db Mercedes-Benz kollekciós bőrönd és 1 darab Mercedes-Benz esernyő.

Ne maradjon le ajánlatunkról, hiszen az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, az akcióban minden legalább 7 személyes kivitelű Mercedes-Benz V-osztály részt vesz.**


Mercedes-Benz V-osztály

A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok még nyugodtabban kelhetnek útra, az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodába igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak.

V-osztály egyterű limuzin

Sok élmény belefér.

Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog az új V-osztályban! A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok és az üzleti úton lévők még nyugodtabban közlekedhetnek. Az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodájukba igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak. Erőteljes, összetéveszthetetlen formáival a V-osztály valódi vizuális élményt jelent. Különösen jól látható ez az AMG Line kivitelváltozaton. Ugyanakkor belül is bizonyítja nagyságát: variálható térkoncepciója, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszerei, valamint kitűnően összekapcsolt multimédia-rendszerei példaértékűnek számítanak a szegmensében.
 

Tovább a modell oldalára.


További részletes információkkal kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!


*A  promócióban szereplő képek illusztrációk és az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

**Az akcióban a készleten lévő (raktári és bemutató) valamint az egyedi megrendelésű, legalább 7 személyes Mercedes-Benz V-osztály modellek egyaránt részt vesznek.

Tájékoztatásunk nem teljes körű.

Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem. A promóció akciós ajánlatai a készlet erejéig érvényesek.

A Pappas Auto által nyújtott 10% kedvezmény előfeltétele az állami támogatásról szóló végleges döntés igazolása.

Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg.

Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza. A támogatásra való jogosultságot a Magyar Államkincstár állapítja meg, és folyósítja annak összegét a márkakereskedő részére.

A Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget.

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 189 g/km. A valós fogyasztási értékek többek között a gépkocsi tömegétől és a kiválasztott felszereltségektől függenek.

A megadott értékek a meghatározott „NEDC-CO2-értékek“ az EU) 2017/1153 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. A gépjárműadó alapjaként nagyobb érték lehet a mértékadó. [A hatótávolság meghatározása a 692/2008/EK rendelet alapján történt. Meghatározási alapként az EmoG alapján más érték a mértékadó.]

A megadott értékek a meghatározott „WLTP-CO2–értékek “ az (EU) 2017/1153 3. végrehajtási rendelet 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához “ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (www.dat.de).