Értékeljük a hűséget.

Szakszerű karbantartás a következő 3 szerviz során, 10-15% alkatrészkedvezmény** 3 évnél idősebb Mercedes-Benz személyautójára a Pappas Auto-nál.

Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás. Ismerkedjen meg a Compact-3* karbantartási csomaggal, amely birtokában Mercedes-Benz személyautójáról a Pappas Auto-nál soron következő 3 szerviz erejéig díjmentesen gondoskodunk.

Bármilyen korú is Mercedes-Benz személyautója, ha szeretné megszokott prémium minőségét megóvni, a Compact-3 karbantartási csomag* a jó választás. A Compact-3-mal* a soron következő 3 egymást követő alkalommal díjmentesen végeztetheti el autóján az esedékes karbantartásokat az ország bármely Pappas-Auto márkaszervizében. Sőt, ha autója elmúlt 3 éves - a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt - minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrész árából 10-15% kedvezményt** kap márkaszervizeinkben elvégzett javítás esetén.

A karbantartás a Compact-3 csomag* esetében nem csupán olajcserét jelent: a szervizlátogatások során a műhelyek számos, a gyártó által részletesen előírt vizsgálatot és karbantartási munkát végeznek el, melyek hozzájárulnak autója magas műszaki színvonalának megőrzéséhez, megbízható és biztonságos működéséhez. Gépkocsiját a Pappas Auto márkaszervizeiben kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és Olajokkal valamint gyári előírások alapján szervizelik, így biztos lehet benne, hogy járműve a legmagasabb szintű gondoskodást kapja.

 

Modellek Karbantartási csomag ára
B-osztály 258 000 Ft + ÁFA-tól
C-osztály 268 000 Ft + ÁFA-tól
E-osztály 264 000 Ft + ÁFA-tól
M-osztály 377 000 Ft + ÁFA-tól
 
Alkatrészkedvezmény

Ha autója bármilyen jellegű javítását a Pappas Auto márkaszervizében végezteti a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt, a beépített Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek árából 10-15% kedvezményt** kap.

Vezetett szervizfüzet

Ha egyszer szeretne megválni autójától, a dokumentált, a Pappas-Autó márkaszervizében elvégzett karbantartásoknak köszönhetően könnyebben és magasabb áron adhatja el.

Eladáskor továbbadható

A szolgáltatás a járműhöz tartozik, így ha eladná autóját, az új tulajdonos változatlan feltételekkel veheti igénybe a szolgáltatásokat, mely az eladásnál értéknövelő tényezőként jelentkezik.

Országszerte igénybe vehető

A karbantartásokat és az alkatrészkedvezményt bármely magyarországi a Pappas-Autó márkaszervizében igénybe veheti.

Mobilo megőrzése

Tovább élvezheti a mobilitás szolgáltatás előnyeit egy esetleges meghibásodás, balszerencse, rongálás vagy baleset esetén.

Átrozsdásodás elleni garancia megőrzése

Az átrozsdásodás elleni garancia folyamatos a Pappas-Autó szervizében végzett karbantartás esetén a következő karbantartás esedékességéig meghosszabbodik akár 30 évig.

Minőség minden téren

A karbantartásokat Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és kenőanyagokkal, gyári technológiával végezzük. A karbantartások és javítások során beépített alkatrészekre 2 év javítási garanciát adunk.

 

A részletekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

1133 Budapest, Kárpát u. 21.
Tel.: +36 1 451 2270
E-mail: szerviz.krp@pappas.hu
1117 Budapest, Hunyadi János út 6.
Tel.: +36 1 463 7480
E-mail: szerviz.abf@pappas.hu
8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 131.
Tel.: +36 22 889 180
E-mail: szerviz.szfv@pappas.hu
6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 15.
Tel.: +36 62 553 999
E-mail: szerviz.szg@pappas.hu
4002 Debrecen, Mikepércsi út 73/B
Tel.: +36 52 525 360
E-mail: szerviz.dbc@pappas.hu
7630 Pécs, Koksz u. 125.
Tel.: +36 72 539 539
E-mail: szerviz.pcs@pappas.hu

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

* Minden Mercedes-Benz személygépkocsira, kivéve G-osztály, AMG járművek, 8 ill. több hengeres járművek.
** 3 évnél idősebb autókra érvényes. A kedvezmény nem érvényesíthető a tartozékokra és a komplett fődarabokra, más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény a mindenkori listaárból kerül levonásra. A karbantartási csomag keretében felhasznált alkatrészeket a csomag díja már tartalmazza.
A tájékoztatás nem teljes körű. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. További részletekről tájékozódjon a hivatalos márkaszervizeinkben. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

A  Pappas Auto hírlevelében hónapról hónapra informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, izgalmas termékújdonságainkról, szerviz-akcióinkról és legújabb híreinkről.

Célunk, hogy segítsük az Ön személyes dinamizmusát, illetve mobilitásának megőrzését a mindennapok során – hiszen erre kötelez minket szlogenünk: Klasszisokkal vezet.
 

A Pappas Auto Hírlevél regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/