Frissítő nyári ajánlatok DAF járművének a Pappas Auto-tól!

Frissítő nyári ajánlatok DAF járművének a Pappas Auto-tól! Kattintson ide (.pdf), és tekintse meg aktuális DAF szerviz-és alkatrész ajánlatainkat.
Ízelítőül: kedvezményes árú alkatrész ajánlatok DAF XF Euro6 modellekre, Dirna klíma ajánlat, DAF Connect beszerelés, Orlaco Corner Eye 270 fokos kamerarendszer.

Szolgáltatásaink:

  • Garanciális és garanciaidőn túli javítások
  • Teljes körű karbantartás és javítás
  • DAF MultiSupport Szerződés
  • First Choice Program

Pappas Auto Magyarország Kft. – DAF Munkafelvétel
Az ország 3 pontján állnak DAF munkafelvevő kollégáink rendelkezésére:
1117 Budapest, Hunyadi János út 6. Szenczi Ákos Tel.: +36 1 463 7541
4200 Debrecen, Mikepércsi út 73/B, Takács Ferenc, Tel.: +36 52 525 369
6725 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 15. Dudás Zsolt, Tel: +36 62 558 710
 

DAF News 2019. nyári kiadás

A Pappas Online Klub keretén belül a Pappas Auto hírlevelével hónapról hónapra ingyenesen informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, termékújdonságokról, szerviz-akcióinkról és rendezvényeinkről. Minden hírlevél végén megtalálható az esetleges lejelentkezés lehetősége is.

Hírlevelünkben havonta egy exkluzív Online Vouchert is letölthet, amely kizárólag a Pappas Online Klub tagjai számára biztosít rendkívüli kedvezményt a kijelölt időszakban egy meghatározott termékre vagy szolgáltatásra. Kísérje figyelemmel minden hónapban az Online Voucher tartalmát!

Hírlevelünk időről időre nyereményjátékokat is tartogat. A Pappas Auto és stratégiai partnereinek felajánlásával értékes díjak találnak gazdára a Pappas Online Klub tagjai körében. A nyereményjátékra való eseti jelentkezés a hírlevélen keresztül lehetséges.

 

Pappas Online Klub Regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/