Ismerje meg Limited Edition ajánlatainkat

Látogasson el a Pappas Auto Mercedes-Benz márkakereskedéseibe, és ismerkedjen meg Mercedes-Benz Limited Edition modelljeinkkel

Látogasson el a Pappas Auto Mercedes-Benz márkakereskedéseibe! Vállalatunk a Mercedes-Benz filozófia szellemében várja Önt, miszerint: „a legjobbat vagy semmit".

Nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása mellett munkatársaink felkészültségére, szaktudására. Folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy mindig a lehető legfrissebb, legteljesebb információkkal és tudással álljunk az Önök rendelkezésére. Valamennyi munkatársunk Mercedes-Benz certifikációval rendelkezik, értékesítőink összességében több mint 40 éves tapasztalata a Mercedes-Benz márka tekintetében biztos pontot jelent Ügyfeleink számára egy komoly döntés meghozatalánál. Munkánkat termékszakértőink is támogatják. Szakmai tapasztalatunk mellett Ügyfeleink és a Mercedes-Benz márka iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsünk nap, mint nap.
 

Ne menjen el mellette!

Nem számít, merre viszi az útja, a Mercedes-Benz új modelljei minden kihívásra készen állnak. Fedezze fel a kedvenc modelljeihez tartozó lehengerlő kedvezményeket és adja át magát a hamisítatlan Mercedes-Benz vezetési élménynek most akár fix 5,99% kamattal, 4 év vagy 120.000 km Integrált Szervizcsomaggal és vezetéstechnikai tréninggel.

Kérjen személyes időpontot értékesítő kollégáinktól és ismerje meg a kiválasztott Mercedes-Benz Limited Edition modellünket bemutatótermünkben!


Akár fix 5,99% kamattal, THM 6,19 – 6,44%.
Az ajánlat 2021. 04. 30-ig érvényes

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyagfogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

*Az ár a regisztrációs adóval növelt bruttó ár.

**A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A hirdetés nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt és nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, futamidő 24-60 hónap, önerő min. 20%. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 57.984 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.479.067 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 6,26%, ügyleti kamatláb: 5,99%. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező. A finanszírozás további részletei, illetve a nem fogyasztó ügyfelek igénylésével kapcsolatos feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben.

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.