Ismerkedjen meg Star Edition modelljeinkkel

Látogasson el a Pappas Auto Mercedes-Benz márkakereskedéseibe, és ismerkedjen meg Star Edition modelljeinkkel

Nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása mellett munkatársaink felkészültségére, szaktudására. Folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy mindig a lehető legfrissebb, legteljesebb információkkal és tudással álljunk az Önök rendelkezésére. Valamennyi munkatársunk Mercedes-Benz certifikációval rendelkezik, értékesítőink összességében több mint 40 éves tapasztalata a Mercedes-Benz márka tekintetében biztos pontot jelent Ügyfeleink számára egy komoly döntés meghozatalánál. Munkánkat termékszakértőink is támogatják. Szakmai tapasztalatunk mellett Ügyfeleink és a Mercedes-Benz márka iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon teljesítsünk nap, mint nap.

Bizonyosodjon meg erről! Örömmel mutatjuk be a Mercedes-Benz vadonatúj, Star Edition modelljeit, válogasson ajánlataink közül kedvére!

Kérjen személyes időpontot értékesítő kollégáinktól és ismerje meg a kiválasztott Mercedes-Benz Star Edition modellünket bemutatótermünkben!

 

A hirdetésben szereplő árak az adott felszereltségű modellekre vonatkozó maximált fogyasztói árak. A tájékoztatás nem teljes körű. A képek illusztrációk. A részletekért látogasson el márkakereskedéseinkbe!