Két világ legjavát egyesíti magában

Nézze meg, vezesse az új A 250 e, B 250 e, CLA 250 e, GLA 250 e
NGCC (New Generation Compact Cars) Plug-In Hybrid modelljeit.

Nagyobb erő, kisebb fogyasztás.

A Plug-in Hybrid hajtással rendelkező EQ Power modelljeink két világ legjavát ötvözik magukban: az elektromotor dinamikáját és hatékonyságát, valamint a belső égésű motor hatótávolságát. Ezekkel a gépkocsikkal a városi forgalomban tisztán elektromos hajtással közlekedhet, otthon vagy nyilvános töltőállomásoknál tölthet, a hosszabb utakon pedig a rövid tankolási idők megszokott kényelmét élvezheti.

A Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modelljei.

„Mindenki mást vár az autójától. Van olyan Plug-in Hybrid, amely éppen hozzám illik?“ Biztosan. Mindegy, hogy csak a városi közlekedésben szeretné használni Plug-in Hybrid gépkocsiját, vagy hosszabb távolságokat tesz meg, mivel munkája miatt ingáznia kell. Járműflottánk széles választékában mindenki megtalálja a neki megfelelő modellt.

Ismerkedjen meg az új generációs Mercedes-Benz Plug-in Hybrid modellekel!


A 250 e EQ Power

Ismerje meg modellünket részletesebben


B 250 e EQ Power

Ismerje meg modellünket részletesebben


CLA 250 e Coupé EQ Power

Ismerje meg modellünket részletesebben


GLA 250 e EQ Power

Ismerje meg modellünket részletesebben

EQ Power – a Mercedes-Benz hibrid hajtása.

Az elektro- és a benzinmotor kombinációja a vezetés teljesen új élményét kínálja. Tudjon meg többet az EQ Power hajtás egyes hajtásrészegységeiről!

Töltő-csatlakozóaljzat

A nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátort a hátsó lökhárító jobb oldalán található töltő-csatlakozóaljzaton keresztül lehet kívülről tölteni. Az akkumulátor az intelligens fedélzeti töltőrendszernek köszönhetően tölthető wallboxnál, háztartási csatlakozóaljzatról vagy az egyre elterjedtebb nyilvános töltőállomásoknál.

Lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátor

A teljesen feltöltött akkumulátor modelltől függően több mint 30 km tisztán
elektromos hajtással történő és ezáltal helyi károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedést tesz lehetővé.

Hibrid hajtáshoz megfelelő sebességváltó az elektromotorral

A szériakivitelben rendelkezésre álló 9G-TRONIC 9 fokozatú automata sebességváltó hibrid hajtómű egysége teljes mértékben integrálja magában az elektromotort, valamint a belső égésű és az elektromotort szétválasztó kiegészítő tengelykapcsolót.

Energia-visszanyerő fékrendszer

A rekuperáció lehetővé teszi az energia visszanyerését a tolóüzemmódban és a fékezések során.

Belső égésű motor

Modelltől függően négy- vagy hathengeres benzinmotorokat kombinálunk különböző teljesítményfokozatú hibrid modulokkal és akkumulátorokkal.

A belső égésű motor teljesítményét szükség esetén támogatja az elektromotor, ami jelentősen megnöveli a gépkocsi gyorsításkori teljesítményét. Az eredmény egy olyan menetteljesítmény, amelyben találkozik a vezetési élmény és a komfort, valamint a lehető legkisebb fogyasztás és az alacsony károsanyag-kibocsátás.