Kia városi autók

Közlekedjen és parkoljon könnyedén a városban!

Kia Picanto, Rio és Stonic modellek ajándék extra felszereltségi csomagokkal.

Szeretne könnyebben közlekedni és parkolni a városban?

Válaszd készletről elérhető Picanto, Rio és Stonic kisautóinkat most ajándék extra felszereltségi csomagokkal1, és akár 3 év ingyenes karbantartással!

A feltüntetett árak, az adott modellek induló árai.

JOGI NYILATKOZAT

(1) ÁLTALÁNOS

Az ajándék extra felszereltség modellenként változó az alábbiak szerint: Picanto: Silver felszereltséghez Vision csomagot biztosítunk. Amennyiben az ügyfél olyan felszereltséget választ, amihez nem kérhető a Vision csomag vagy eleve része, akkor 200.000 Ft árkedvezményt biztosítunk az árlistán feltüntetett árból. Rio: Silver felszereltséghez Vision csomagot biztosítunk. Amennyiben az ügyfél olyan felszereltséget választ, amihez nem kérhető a Vision csomag vagy eleve része, akkor 250.000 Ft árkedvezményt biztosítunk az árlistán meghirdetett kedvezményen felül. Stonic: Gold felszereltséghez Style csomagot biztosítunk. Amennyiben az ügyfél olyan felszereltséget választ, amihez nem kérhető a Style csomag vagy eleve része, akkor 300.000 Ft árkedvezményt biztosítunk az árlistán meghirdetett kedvezményen felül. A hirdetésben megjelenített ajánlat a 2021. május 31-ig megkötött szerződésekre, illetve a készlet erejéig érvényes.
 

(2) Premium Value Program

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani.

THM: Picanto, Rio és Stonic modellek esetén 6,3%-8,5%.

A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát.
A 3 év ingyenes karbantartási akció kizárólag az alábbi modellekre érvényes: Rio, Stonic, Picanto. Az akció 2021. június 30. napjáig vagy visszavonásig tart.

Reprezentatív példa:

KIA Picanto - Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 4.225.000,-Ft, futamidő: 36 hónap, nettó finanszírozott összeg: 2.340.050,-Ft+ÁFA, havi törlesztő részlet: 42.834,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 2.286.463,-Ft+ÁFA, THM: 2,6%, maradványérték: 1.710.025,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 6,93%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 3.252.049,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 1.542.024,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza.

 

(3) 7 éves térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.
 

(*) 7 év garancia

Jelen hirdetésben feltüntetett adatok a www.kia.com/hu/szerviz/7-ev-garancia és a www.kia.com/hu/jogi-nyilatkozat oldalakon foglaltakkal együttesen érvényesek. Minden jog fenntartva. © Kia Motors Hungary Kft.
 

WLTP

A hirdetésben megjelenített autók illusztrációk. Az érintett modellek üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása itt megtalálható. A megadott fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek az aktuális jogszabályok által meghatározott mérési eljárás ((EU) 2017/1153) szerinti mérésekből származnak. A fenti értékek meghatározása az RDE (valós vezetési feltételek melletti kibocsátás) vizsgálattal kiegészített új WLTP (könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás) szerinti mérési ciklussal történt. Az adatok tájékoztató jellegűek, egyes konkrét mérési eredmények ezektől eltérhetnek, különbségeket mutathatnak.

 

Ajánlatunk a Pappas Auto valamennyi Kia márkakereskedésében elérhető.
 

Pappas Auto - Budapest 13. kerület

Kárpát u. 21.
1133 Budapest 13. kerület

 

Értékesítő kollégáink elérhetősége.

Pappas Auto - Budapest 11. kerület

Hunyadi János út 6.
1117 Budapest 11. kerület

 

Értékesítő kollégáink elérhetősége.

Pappas Auto - Szeged

Vásárhelyi Pál u. 15.
6725 Szeged
 

Pappas Auto - Székesfehérvár

Seregélyesi út 131.
8000 Székesfehérvár

 

Értékesítő kollégáink elérhetősége.

Pappas Auto - Pécs

Koksz u. 125.
7630 Pécs

 

Értékesítő kollégáink elérhetősége.

 

További részletekért forduljon értékesítő kollégáinkhoz!