Évindító smart ajánlat a Pappas Auto-tól

smart EQ modellek akár 2,5 millió forintos kedvezménnyel a Pappas Auto-nál!*

Tisztán elektromos smart modelljeink közül, most az állami támogatással megegyező mértékű, akár 2,5 millió forintos kedvezménnyel viheti el.*

A smart EQ modellek a tökéletes elektomos autók a nagyvárosi léthez.

A smart egyedülálló és biztonságos kialakítása az elektromos autók gazdaságosságával és környezettudatosságával egészül ki. Garantálva ezzel az egyedülálló vezetési élményt, ami az elektromos mobilitásban és számos intelligens technológiával kiegészülve igazi városi vagánnyá varázsolja a smartot.

Az akár 2,5 millió forintos kedvezmény* csak a kezdet, amit emellett nyerhet:

  • 100%-ban elektromos meghajtású autó
  • könnyű és díjmentes közterületi parkolás
  • kompakt városi méret
  • minden igényt kielégítő szolgáltatások
  • tisztább levegő

Okos ajánlatra várt? Ez az akció Önnek szól, ne maradjon le róla! Az akció a készlet erejéig érvényes.

 

*Az ajánlat megnyert állami támogatás felhasználása mellett is érvényes. Az állami támogatással megegyező mértékű, 2.5 milliós Ft-os kedvezményt csak bizonyos modellek esetében tudjuk biztosítani. Részletekért keresse értékesítő kollégáinkat.


További részletes információkkal kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, vagy látogasson el Budapesten a Pappas Auto Hunyadi János úti smart szalonjába.


Az akció 2020. november 24-tól a készlet erejéig érvényes, kizárólag a már készleten lévő elektromos smartokra. A kedvezmény mértékét a bruttó listaárhoz kell érteni.

A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért kattintson. A kép illusztráció.

smart EQ fortwo coupe kombinált energiafogyasztás 16,5 – 15,2 kWh/100 km /WLTP/; kombinált CO2 – kibocsátás: 0 g/km. smart EQ fortwo cabrio kombinált energiafogyasztás: 16,8 – 15,4 kWh/100 km /WLTP/;  kombinált CO2 – kibocsátás: 0 g/km. smart EQ forfour kombinált energiafogyasztás: 17,3 – 15,8 kWh/ 100 km /WLTP/; kombinált CO2 – kibocsátás: 0 g/km.

A promócióban szereplő képek illusztrációk. A meghirdetett modellek pontos leírásáról és részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. Tájékoztatásunk nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy elírásért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.