Mercedes-Benz A-osztály készletről, azonnal!

Rád hangolva.

Megtörténik, hogy ránéz valamire, és már tudja is, hogy illik Önhöz. Az A-osztály fellépése sportos, kisugárzása megigéző. Hosszan elnyúló vonalai határozottan letisztultak, karosszériája tökéletes arányú, illetve MULTIBEAM LED fényszórói is könnyed eleganciát sugároznak ki magukból.

 

Találja meg az Önhöz leginkább illő Mercedes-Benz A-osztály modellt. Válasszon most készleten lévő autóink közül és lépjen be a luxus új világába, melyet csak egy Mercedes-Benz modell vezetése tud nyújtani.


További információkért érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

Az A-osztály összes vonala egy irányt követ: az érzéki tisztaságot középpontba állító designfilozófiánkat. Felületei még letisztultabbak, részletei még határozottabbak. Igazán remekül néz ki!

Itt egyszerűen minden összepasszol. Külső képe, karaktere és fellépése rögtön szimpatikussá teszi az  A-osztályt. Az új kialakítású farrész szélesnek, sportosnak és markánsnak hat. Az elegáns, két részből álló hátsó lámpáknak sem kell harcolniuk a figyelemért, hiszen pontos működésükkel és megjelenésükkel mindenképpen magukra vonják az érdeklődést. Ráadásul nemcsak optikailag szélesítik a gépkocsi hátsó részét, hanem az elhelyezésük miatt jól érzékelhetően könnyebb lett a rakodás. 

Az A-osztály belső tere szinte körbeöleli az utasokat. A műszerfal, a középkonzol és az ajtóburkolatok egybefüggő, megszakítások nélküli környezetet alkotnak, és így kellemes wrap-around hatás jön létre. Ez ebben a kategóriában éppúgy egyedülálló, mint a díszítőelemek választéka és a mindennek a legjobb fényt adó közvetett megvilágítás.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy itt egy pillantás többet mond, mint ezer szó. Az A-osztály belső felszereltsége teljesen újszerű képet mutat, és kijelzéseivel Ön is újfajta megjelenítést élvezhet. Mégpedig nem egy, hanem két nagy felbontású kijelzőn, amelyek mérete szériakivitelben 7 col, de ha kívánja, akár 10,25 colos extra méretben is rendelhetők. Bármelyik változatról is legyen szó, úgy tűnik majd Önnek, hogy a képernyők szinte lebegnek autója belső terében. Kezelésük is könnyedén fog menni a kormánykerék, az érintőpad vagy az érintőképernyő segítségével. Ez utóbbi egy további újdonság, és szintén megér egy pillantást.


Kérjen személyes időpontot értékesítő kollégáinktól és ismerje meg a kiválasztott Mercedes-Benz A-osztály modellünket bemutatótermeinkben!
 


A fenti tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.