Mercedes-Benz autóápolási termékek 
Hogy csillaga sokáig ragyogjon!

Óvja meg autója értékét és növelje újraeladási potenciálját Mercedes-Benz eredeti autóápolási termékekkel.

A termékek az Ön Mercedeséhez készültek, a kizárólag válogatott alapanyagok felhasználásával gyártott autóápolási termékek különösen hatékonyak és tartósak. Környezetbarát termékekről van szó, melyek kíméletesek a gépjármű külső-és belső anyagaihoz.

Ragyogó fényezés, csillogó kerekek, igényes belső tér – egy új Mercedes-Benz gépjárművel jól látható minőséget vásárol. A briliáns megjelenés megőrzése, és a gépkocsi környezeti hatásoktól és az elhasználódástól való, hosszú éveken át tartó védelme érdekében Mercedes-Benz eredeti autóápolási termékek széles választékát kínáljuk Önnek.

Használatukkal gépjárműve visszakapja eredeti fényét és megőrzi első osztályú, jól karbantartott megjelenését.
 

Figyelmébe ajánljuk nyári autóápolási termékeinket:

Megnevezés Cikkszám Listaár  

Rovareltávolító

Gyorsan es kiméletesen eltávolítja a rovarokat az üvegről, fényezesről, króm- és műanyag felületekről. Megbirkózik a makacs, rászáradt rovarmaradványokkal is. Javaslat: a rovarmaradványokat kézzel, a szivacs segítségével távolítsa el.

A002986117114         

 

4 210 Ft

Króm ápoló

Védi a gépjármű króm részeit a rozsdásodástól, az erős napsugárzástól, esőtől, hótól és fagytól egyaránt. Magas fényt adó nagyszerű adagolhatósággal
rendelkező védőpaszta.

A000986437413         

 

3 613 Ft

Kabriolet imregnáló spray

Impregnálja, védi és jó állapotban tartja a kabriolet vászontetőket. Felfrissíti a színeket és javítja a vízlepergető tulajdonságokat. Áttetsző, minden színhez alkalmas.

A001986317110   4 362 Ft

Vászontető tisztító

Kíméletesen tisztítja a kabriolet vászontetőket. Eltávolítja a szennyeződéseket, a nikotinlerakódást, a rovarokat és a madárürüléket. Külső és belső használatra a vászontetőkhöz.

A001986337111 5 175 Ft

Nyári ablakmosó

Megtisztítja a szélvédőt a szennyeződésektől, kíméletes a környező felületekhez, úgy mint a fényezés, műanyag, fém és gumi alkatrészek.

A000986200009 1 537 Ft

Külső ablaktisztító

Hatékonyan eltávolítja az úti szennyeződéseket, szilikonokat, a forró viaszt, rovarokat stb. Használja az ablaktörlő lapát csendes működése érdekében!

A0009864071   2 921 Ft
Tipp: használja a nyári ablakmosót és külső ablaktisztítót minden ablaktörlőlapát-csere után, és minden alkalommal, amikor autómosóban mosatja autóját. Tisztítsa meg az ablaktörlőlapátokat is, hogy elkerülje azok csíkozását.

Külső ápoló készlet

Teljes készlet prémium minőségű szabadidőtáskában, Mercedes-Benz logóval. Két sokoldalú autóápolási termék: utastérápoló és belső üvegtisztító. A kényelmes használathoz szivacs (mesterséges bőrpárna) és autótisztító kendő (mesterséges bőr).

A 211986010009 16 122 Ft

Az árak bruttó árak.

További részletek ügyében keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken.