Nyaralás előtti átvizsgálás Mercedes-Benz tulajdonosoknak

Újraindulhatnak a motorok, kigördülhet autónk a garázsból! Mercedes-Benz gépjárművünkkel végre ismét felfedezhetjük a környezetünk és a tájszépségét. Sőt! Annál tovább is mehetünk, és bár nem a megszokottak szerint, de újra gondolhatunk a nyaralásra. A biztonságos utazásnak is kedvez, ha idén gépkocsival indulunk útnak.

Autónk megfelelő felkészítése nemcsak a téli időszakban, hanem a nyaralás előtt is kifejezetten fontos, amennyiben biztonságos és komfortos közlekedésre törekszünk, s hosszú távon szeretnénk megőrizni Mercedes-Benz gépjárművünk jó állapotát. Sokan úgy vélik, hogy elég feltölteni az ablakmosó tartályt nyári szélvédőmosó folyadékkal, s máris útnak eredhetnek, azonban ez tévedés, hiszen a Mercedes-Benz jármű megfelelő ápolására, alapos tisztítására és egy szakszerű állapotfelmérésre is szükség lehet egy hosszabb országokon átívelő út előtt.

A Pappas Auto vonzó árú szervizcsomagot kínál, annak érdekében, hogy nyaralását Mercedes-Benz autójával gondtalanul indíthassa. Segítségére vagyunk járműve átvizsgálásában, így az alábbi szolgáltatásokkal várjuk:

 • Guminyomások, futófelület vizsgálata
 • Világítás működésének, beállításának vizsgálata
 • Fékrendszer és fékfolyadék forráspontjának ellenőrzése
 • Ablaktörlők állapotának vizsgálata
 • Ablak-, fényszórómosó rendszer működésének vizsgálata
 • Ékszíj feszességének, állapotának vizsgálata
 • Kürt ellenőrzése
 • Légkondicionáló berendezés működésének ellenőrzése
 • Szélvédő kőfelverődéseinek ellenőrzése
 • Motorolajszint ellenőrzése, szintbeállítása*
 • Gépjármű alsó részének szemrevételezése

 

Nyári átvizsgálás áraink:

Mercedes-Benz személyautó: bruttó 25 355 Ft

smart: bruttó 20 746 Ft


Klímaberendezés tisztítás és fertőtlenítés

A nyári szezon előtt szenteljen kiemelt figyelmet a klímaberendezés tisztításának, mivel az a legforróbb hónapokban jelentős igénybevételnek lesz kitéve. Kérem, ne becsüljék alá ezt a rutinműveletet. A tiszta és karbantartott klíma rendszer egészségügyi szempontból elengedhetetlen, emellett az alacsonyan tar­tott hőmérséklet a koncentráció megtartásában is segít.  

Tudta, hogy egy egy órás utazás során gépjárműve  utasterébe közel 100 000 liter friss levegő áramlik be? Ha azonban a klímaberendezés nem működik megfelelően, a beáramló levegő mennyisége csökken, a légtér pedig baktériumokkal szennyeződhet. Gondoskodjon időben ennek karbantartásáról!

2020. augusztus 31-ig az alábbi kedvezményes ártól megrendelheti klímaberendezésének tisztítását és fertőtlenítését a Pappas Auto-nál:

Mercedes-Benz személyautó: bruttó 54 675 Ft*

*Az ár tartalmaz párologtató fertőtlenítést és ultrahangos utastér tisztítást.
A prémium minőségű klímatisztítónak és gyári technológiával végzett fertőtlenítő eljárásnak köszönhetően klímaberendezése az elkövetkező szezon során is mindig friss levegőről és optimális hőmérsékletről gondoskodik Mercedes-Benz járműve belső terében.

Mercedes-Benz transzporter és tehergépjárművek: 12 450 Ft+áfa-tól

TIPP!
Ne felejtse el a pollenszűrő cseréjét sem!


Szeretettel várjuk a Pappas Auto Mercedes-Benz személyautó márkaszervizeiben!

Az árak tartalmazzák az áfát, viszont nem foglalja magában a felhasznált alkatrészek és folyadékok árát. Az ajánlat 2020. augusztus 31-ig érvényes.

*A szintbeállításhoz szükséges olaj külön számlázandó, az olaj ára nem része a csomagnak.