Pappas Auto ajándékutalvány

Pappas Auto ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit Pappas Auto ajándékutalvánnyal! Számos butiktermékkel, kiegészítővel és tartozékkal ajándékozhatja meg családtagjait, barátait vagy akár üzleti partnereit karácsony alkalmából.

A kínálat­ban az időtlen klasszikusok mellett az aktuális trendeket tükröző termékeket is megtalálhatjuk. Hagyja a választást a megajándékozottra! Lepje meg őt Pappas Auto ajándékutalvánnyal!

 

A Pappas Online Klub keretén belül a Pappas Auto hírlevelével hónapról hónapra ingyenesen informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, termékújdonságokról, szerviz-akcióinkról és rendezvényeinkről. Minden hírlevél végén megtalálható az esetleges lejelentkezés lehetősége is.

Hírlevelünkben havonta egy exkluzív Online Vouchert is letölthet, amely kizárólag a Pappas Online Klub tagjai számára biztosít rendkívüli kedvezményt a kijelölt időszakban egy meghatározott termékre vagy szolgáltatásra. Kísérje figyelemmel minden hónapban az Online Voucher tartalmát!

Hírlevelünk időről időre nyereményjátékokat is tartogat. A Pappas Auto és stratégiai partnereinek felajánlásával értékes díjak találnak gazdára a Pappas Online Klub tagjai körében. A nyereményjátékra való eseti jelentkezés a hírlevélen keresztül lehetséges.

 

Pappas Online Klub Regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/