Pappas Casco

Számos előnyt élvezhet, ha gépjármű-biztosítását nálunk köti!

A Pappas Auto és a Generali Biztosító együttműködéséből született gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelemmel és többletszolgáltatással biztosítja ügyfeleink minőségi kiszolgálását.
A Pappas Casco kizárólag a Pappas márkakereskedésekben vásárolt Mercedes-Benz, smart, Jeep, Kia és Fiat személygépjárművekre és a 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre kialakított, egyedülállóan exkluzív feltételeket és szolgáltatásokat kínáló biztosítási termék.

Pappas Casco alapszolgáltatás

A Pappas Casco gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelmet biztosít, valamint kártérítést nyújt törés, lopás, elemi kár és üvegtörés esetére is. A biztonságos autózás érzését egész Európán keresztül garantáljuk Önnek. Az alapmódozathoz az önrész az Ön igénye szerint választható. A szállítási és tárolási költség természetesen önrész levonása nélkül térül meg.

Extra szolgáltatások az Ön biztonságáért és kényelméért.
Miért több a Pappas Casco, mint más gépjármű-biztosítás?

Minimum önrész felezés
A biztosító az önrészesedési konstrukciót úgy alkalmazza, hogy a szerződésben meghatározott minimum önrészesedésnek csak a felét vonja le minden olyan esetben, amikor a szerződés szerint egyébként a minimum önrészesedés levonása lenne indokolt. A százalékos önrészesedésre ez a kedvezmény nem vonatkozik.

Javítási értékhatár akár 90%
A Pappas Casco biztosítás tartama alatt bekövetkezett káresemények esetén a biztosító nem tekinti gazdaságtalannak a helyreállítást, amennyiben a gépjármű javítási költségei és a káreseménnyel kapcsolatos egyéb költségek összesítve nem haladják meg a gépjármű káridőponti forgalmi értékének 90%-át, és amennyiben a gépjármű javítása Pappas márkaszervizben történik.

Üvegkár kedvezmény
Üvegkár esetén az önrész 0%, amennyiben a gépjármű javítása Pappas márkaszervizben történik.

Szervizbe szállítási kedvezmény
A Pappas Auto átvállalja a gépjármű-szállítási költségeit belföldön 100.000 forint, külföldön 300.000 forint értékhatárig, amennyiben a gépjárművet a Pappas Auto márkaszervizébe szállítják.

Aktív kárrendezés*
Ha az Ön gépjárművében egy idegen személy okoz kárt, aki rendelkezik érvényes felelősségbiztosítással, valamint elismeri a felelősségét is, akkor a Pappas Casco biztosítás keretében a Biztosító végzi az ügyintézést az adminisztrációval együtt, és később számol el a károkozó fél biztosítótársaságával.

* kizárólag Generali KGFB-vel történő együttkötés esetén

Avulásmentesség
A biztosító az alkatrészek és a fényezés költségeiből az elhasználódási foknak megfelelő levonást (értékemelkedést) nem érvényesít.

Újérték-térítés*
Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az Ön gépkocsiját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – a kiskereskedelmi számla bemutatása alapján – az önrész levonásával a vásárlástól számított egy évig azt az összeget térítjük meg, amennyit Ön az új autóért fizetett.

* A gépjármű a magyarországi Eurotax katalógus által definiált átlagos használtságú és futásteljesítményű, valamint a káresemény időpontjáig sérülésmentes

Hibás tankolás
Ha Ön gépjárművébe nem a gépjármű rendeltetésszerű üzemeltetéséhez előírt üzemanyagot tankol és emiatt a gépjármű károsodik a biztosító megtéríti a gépjármű helyreállításának költségeit. A biztosítás területi hatálya Magyarország területére terjed ki. A biztosító a szolgáltatást önrészesedés levonása nélkül téríti. A díjmentes szolgáltatás felső határa: 50 000 Ft/ év.

Műszaki hiba assistance - 24 órás autósegély, saját autómentő szolgálattal
Az Ön gépjárműve meghibásodása, menetképtelenése esetén azonnali segítségnyújtást garantálunk. A biztosítás területi hatálya Magyarország területére terjed ki. A biztosító a Europe Assistance Magyarország Kft. országos hálózatával együttműködve a sérült gépjárművet, a legközelebbi Pappas márkaszervizbe szállítja, hogy ott mihamarabb megfelelő kezekben megkezdődhessen a gépjármű hiba elhárítása.

Kibővített szolgáltatás 10.000 forint értékben
A szolgáltatások köréről (pl. téli/nyári kerékcsere) érdeklődjön kollégáinknál!

A fentiekben felsorolt szolgáltatások csak és kizárólag a Pappas Auto márkaszervizeiben vehetők igénybe.

Mi a teendő kár esetén?
A Pappas Auto márkaszervizeiben korrekt, ügyfélbarát kárrendezésre számíthat, ahol gyorsan és kényelmesen javíttathatja meg gépjárművét. A Pappas Casco segélyvonalán éjjel nappal kérhet segítséget műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén, belföldön és külföldön egyaránt. A segélyvonal autómentőt küld a helyszínre, Pappas márkaszervizeket ajánl, kárbejelentéseket fogad, segítséget nyújt a kárszemle megszervezésében, illetve információkkal szolgál a gépjárműkárok megelőzéséhez.

PAPPAS CASCO SEGÉLYVONAL: +36 1 458 4451
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, érdeklődjön kollégáinknál a Pappas Casco szerződéskötési lehetőségeiről! Reméljük, hogy hamarosan személyesen üdvözölhetjük a Pappas Auto bemutatótermeiben.

További kérdések esetén kérjük, forduljon munkatársunkhoz:

Ajánlati és szerződéskötési vonal telefonszám: +36 1 463 7580

A Pappas Casco biztosítási feltételeiről itt olvashat.

A  Pappas Auto hírlevelében hónapról hónapra informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, izgalmas termékújdonságainkról, szerviz-akcióinkról és legújabb híreinkről.

Célunk, hogy segítsük az Ön személyes dinamizmusát, illetve mobilitásának megőrzését a mindennapok során – hiszen erre kötelez minket szlogenünk: Klasszisokkal vezet.
 

A Pappas Auto Hírlevél regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/
Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi és ennek megfelelően a weboldalon a Google Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzata, továbbá használati feltételei érvényesek.