Prima Primissima 2019

Prima Primissima 2019

A Pappas Auto kiemelt figyelmet fordít a művészetre, tudományra és a kultúrára, ezért támogattuk idén is, immár 14. alkalommal a Prima Primissima Alapítványt. A Mercedes-Benz Hungária Kft.-vel közösen egy új Mercedes-Benz CLA-t sorsoltunk ki a közönségdíjra szavazók között. Ez a modell tökéletesen illeszkedik az esemény szellemiségéhez, hiszen valódi világszínvonal Magyarországról, mivel az új CLA kizárólag a kecskeméti Mercedes-Benz gyárból kerül ki.

Az átadás mindig különleges pillanat számunkra is, hiszen hatalmas örömet okozhattunk egy szerencsésnek, aki ráadásul szavazatával támogatta hazánk tehetségeit. Gratulálunk az autó nyertesének, a Prima és Primissima díjasoknak pedig az eddig elért eredményeikhez!

A Pappas Online Klub keretén belül a Pappas Auto hírlevelével hónapról hónapra ingyenesen informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, termékújdonságokról, szerviz-akcióinkról és rendezvényeinkről. Minden hírlevél végén megtalálható az esetleges lejelentkezés lehetősége is.

Hírlevelünkben havonta egy exkluzív Online Vouchert is letölthet, amely kizárólag a Pappas Online Klub tagjai számára biztosít rendkívüli kedvezményt a kijelölt időszakban egy meghatározott termékre vagy szolgáltatásra. Kísérje figyelemmel minden hónapban az Online Voucher tartalmát!

Hírlevelünk időről időre nyereményjátékokat is tartogat. A Pappas Auto és stratégiai partnereinek felajánlásával értékes díjak találnak gazdára a Pappas Online Klub tagjai körében. A nyereményjátékra való eseti jelentkezés a hírlevélen keresztül lehetséges.

 

Pappas Online Klub Regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/