Prima Primissima 2019

Prima Primissima 2019

A Pappas Auto kiemelt figyelmet fordít a művészetre, tudományra és a kultúrára, ezért támogattuk idén is, immár 14. alkalommal a Prima Primissima Alapítványt. A Mercedes-Benz Hungária Kft.-vel közösen egy új Mercedes-Benz CLA-t sorsoltunk ki a közönségdíjra szavazók között. Ez a modell tökéletesen illeszkedik az esemény szellemiségéhez, hiszen valódi világszínvonal Magyarországról, mivel az új CLA kizárólag a kecskeméti Mercedes-Benz gyárból kerül ki.

Az átadás mindig különleges pillanat számunkra is, hiszen hatalmas örömet okozhattunk egy szerencsésnek, aki ráadásul szavazatával támogatta hazánk tehetségeit. Gratulálunk az autó nyertesének, a Prima és Primissima díjasoknak pedig az eddig elért eredményeikhez!

A  Pappas Auto hírlevelében hónapról hónapra informáljuk Önt e-mailben aktuális ajánlatainkról, izgalmas termékújdonságainkról, szerviz-akcióinkról és legújabb híreinkről.

Célunk, hogy segítsük az Ön személyes dinamizmusát, illetve mobilitásának megőrzését a mindennapok során – hiszen erre kötelez minket szlogenünk: Klasszisokkal vezet.
 

A Pappas Auto Hírlevél regisztrációját az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan megteheti.

 

Regisztráció
Személyes adatok
/