Tarolt az Alfa Romeo – a Giulia négy kategóriában nyerte „SPORT AUTO AWARD 2020„ díjat

• Az Alfa Romeo Giulia az első helyet szerezte meg a német SPORT AUTO magazin  közönségszavazásának négy kategóriájában. 

• A Giulia GTAm nyerte a „100 000 euró feletti sorozatgyártású szedánok/kombik” kategóriáját. 

• Az olvasók egymás után negyedik alkalommal választották meg a Giulia Quadrifoglio-t a „100 000  euró alatti sorozatgyártású szedánok/kombik” kategóriájában. 

• A SPORT AUTO olvasói szerint kategóriájukban a Giulia és Giulia Veloce a legjobb. 

Idén 28. alkalommal szavaztak kedvenc sportautóikról a német SPORT AUTO magazin olvasói. A  megmérettetés eredményei ismét az Alfa Romeo Giulia kiemelkedő elismertségét igazolták, ám most  először az olasz sportszedán nem pusztán felállhatott a dobogóra. A Giulia egyszerre négy kategóriában  zárta az élen a versenyt a „SPORT AUTO AWARDS” rendezvényen.  

Az Alfa Romeo Giulia GTAm a szavazatok 44,7 százalékát szerezte meg a „100 000 euró feletti sorozatgyártású szedánok/kombik” kategóriában.  

A vásárlói értékítélet elismerése annak, hogy az új Giulia GTA koncepcióját és technikai megoldásait az  1965-ös Giulia GTA, az Autodelta által kifejlesztett „Gran Turismo Alleggerita” ihlette. Az Alfa Romeo 2.9  V6 Bi-Turbo motor továbbfejlesztett, immár 540 lóerős változatával ez az autó a márka 110 éves  történelmének legerősebb közúti járműve. 

Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio egymás után negyedik alkalommal, most a szavazatok 47,5  százalékával nyerte meg a „SPORT AUTO AWARD” első díját a „100 000 euró alatti sorozatgyártású  szedánok/kombik” kategóriában.  

A Giulia Veloce a szavazatok 39,4 százalékát besöpörve foglalhatta el a dobogó legmagasabb fokát a „75  000 euró alatti import sorozatgyártású szedánok/kombik” versenyében.  

Végül, de nem utolsó sorban, a Giulia nyerte a „sorozatgyártású szedánok/kombik 50 000 euró alatt”  kategóriát, ahol a szavazók 45 százaléka voksolt az Alfa Romeo modelljére. 

A díjak jelentőségét mutatja, hogy a „SPORT AUTO AWARDS 2020” szavazásán mintegy 13 ezer olvasó.

Tekintse meg díjnyertes autónkat a Pappas Auto szalonjaiban.
Keresse értékesítő kollégáinkat, és próbálja ki az Alfa Romeo Giulia modelljeinket!