Új Jeep® 4xe Plug-in Hybrid modellek, most akár 1,5 milliós Jeep® támogatással

A JEEP BEMUTATJA AZ ÚJ JEEP® 4XE ELEKTROMOS PLUG-IN HYBRIDET, MOST AKÁR 1 500 000 FT-OS JEEP® TÁMOGATÁSSAL.

Személyre szabott ajánlatainkért keresse márkakereskedéseinket. Az új Jeep®  Renegade és Compass 4xe Plug-In Hybridek a legfejlettebb technológiával teszik lehetővé, hogy csökkentse a CO2  kibocsátást és az energiafogyasztást.

 

0 CO2-KIBOCSÁTÁS TELJESEN ELEKTROMOS MÓDBAN

Az elektromotor nullára csökkenti a kibocsátást teljesen elektromos módban. Ez a mobilitási megoldás csökkenti a jármű ökológiai lábnyomát és energiafogyasztását.
 

KISEBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS A BELSŐ ÉGÉSŰ MOTOROKHOZ KÉPEST

Az új Jeep® 4xe Plug-In Hybridekkel üzemanyagot spórol meg, és közben a környezet védelmét is szem előtt tarthatja. Kombinált hajtási módban a fogyasztás átlagosan 2,1 l/100 km-re csökken a WLTP szerint.
Fedezzen fel új kalandokat, aggodalmak nélkül.
 

AKÁR 50 KM TELJESEN ELEKTROMOS MÓDBAN

Fedezze fel a teljesítmény egy új fenntartható és nulla kibocsátású dimenzióját! Teljesen elektromos módban akár 50 km-es hatótávolsággal.
 

CSENDES UTAZÁS

A teljesen elektromos hajtási mód csendes vezetési élményt garantál. Amikor a Jeep® 4xe csak az elektromotort használja, a hangos belső égésű motor leáll.
 

GYORS ÉS EGYSZERŰ TÖLTÉS

Töltse fel új Jeep® 4xe Plug-In Hybrid autóját otthon könnyen és felhasználóbarát módon! Egyszerűen csatlakoztassa az otthoni hálózathoz! Ha nem akar időt pazarolni, válassza az easyWallbox plug & charge falitöltőt, mellyel kevesebb mint 2 óra alatt töltheti fel teljesen autóját*.

* Az otthoni elektromos hálózattól függően
 

 

Az új Jeep modellekről kérjük érdeklődjön Jeep értékesítő munkatársainknál!