Ünnepi hangulatban: a Pappas Auto egyedi, impozáns installációval készül a Fashion Streeten

Egy különleges együttműködés keretében a Pappas Auto decembertől a budapesti Fashion Streetre hozza el egyik leginnovatívabb, legexkluzívabb modelljét: a Mercedes-EQ termékcsalád zászlós hajója, az EQS egy ünnepi hangulatú üvegvitrinben várja majd a látogatókat a karácsonyi forgatagban.  

A Pappas Auto egy igazán egyedi és elegáns módját választotta idén karácsonykor egyik legexkluzívabb termékének promóciójára: a Mercedes-EQS modelljét a fővárosi Fashion Streeten állította ki egy látványos üvegvitrinben. Az együttműködés két prémium márka találkozását is jelenti, hiszen az innováció, a kreatív ötletek és persze a minőség és megbízhatóság mindkét vállalat alapértékei között szerepelnek. A Pappas Auto kiállító vitrinje a tervek szerint egyébként az ünnepek után is marad ezen a kiemelt és látványos helyszínen: a pergola folyamatosan megújuló külsővel várja majd a jövő évben is a látogatókat, melyben újabb és újabb modellek kapnak majd helyet. 

Az elektromos Mercedes-EQS egyébként a márka egyik csúcsterméke jelenleg: számos gyönyörű kivitel elérhető belőle, és egyedülálló módon (WLTP-szabvány szerint), 770 kilométernél is messzebbre jut csupán egyetlen töltéssel. Ezen kívül, az Ionity töltővel nagyjából fél óra alatt tehető újból menetkésszé az autó, így ez sem okozhat gondot, akármilyen hosszú útra indulunk vele.

Érdemes tehát ellátogatni idén az ünnepi díszbe öltöztetett Fashion Streetre, ahol a számos prémium márka mellé idén a Pappas Auto is becsatlakozott.