A MOL Limo új városi autókkal fejleszti flottáját – 150 db KIA Picanto a Pappas Auto-tól

A MOL Limo új városi autókkal fejleszti flottáját – 150 db KIA Picanto a Pappas Auto-tól

 

150 db új KIA Picanto modellt szerzett be a Pappas Auto Magyarország Kft.-től, és állított üzembe 2019. november 5-től a közösségi autószolgáltató. Első körben 40 db KIA Picanto áll forgalomba, majd év végére mind a 150 jármű elérhető lesz a flottájukban.

A KIA 2016-ban bemutatott modellje alacsony, átlagosan 4,5 literes fogyasztásával ideális a rövid, Budapesten belüli utakra, és a parkolás is könnyen megoldható vele, köszönhetően a kis méretének és a tolatóradarjának. Alacsony fogyasztásának hála a közösségi Picanto-k használati ára is kedvező.

A Pappas Auto által szállított járművek bérlésének percdíja a MOL Limo-nál a rendszeres felhasználók 990 Ft-os havi díja mellett, percenként 66 forintba fog kerülni. Az alkalmi felhasználók percenkét 77 forintért vehetik igénybe a szolgáltatást.

Emellett további extra funkciókkal is rendelkeznek, amelyek várhatóan hamar népszerűvé teszik az új autókat. A fűthető első ülések és a bőrborítású fűthető kormánykerék miatt az autók tökéletes választásnak bizonyulnak a téli hónapokban. A vezetési élményt tovább fokozza az automatikus világításkapcsoló, a tolatóradar, a blokkolásgátló, valamint az elektronikus menetstabilizáló és a visszagurulás gátló rendszer.

A MOL Limo szolgáltatása folyamatosan fejlődik, idén - többek között a Pappas Auto beszerzésnek köszönhetően - jelentősen bővült a flottája és kiszolgálási területe is. Mára az eredetileg 300 autóval induló Limo flotta 450 járműből áll, és ezzel együtt növekedett a szolgáltatás lefedettsége is, ugyanis a magyar autómegosztók közül egyedüliként alakított ki dedikált parkolóhelyeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.